Eiendommer funnet

Eiendommer til salgs i Playa Flameca

Playa Flamenca ligger innenfor sørlige Costa Blanca, 10 km nord for Murcia-regionen ved den sørlige kanten av Valencias fellesskap. En geografisk del av Orihuela Costa, ligger ved kysten av Middelhavet.

Playa Flamenca er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt plassert på Orihuela Costa for å nyte alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Nyt en kystnære beliggenhet, og har en idyllisk hvit sandstrand og en havsiden promenade.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Playa Flamenca som gir høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder av Playa Flamenca.

Mevilla Real Estate har hjulpet sine kunder med å finne sitt perfekte hjem på Orihuela Costa siden 1999. Vi har et bredt utvalg av høy kvalitet egenskaper til salgs i Playa Flamenca, med villaer, rekkehus og leiligheter tilgjengelig på ethvert budsjett. Og hvis du ikke finner det du leter etter, bare ta kontakt og vi vil være mer enn glade for å hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du vil ha mer informasjon om våre eiendommer til salgs i Playa Flamenca, vennligst kontakt vårt salgsteam for personlig oppmerksomhet.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map