Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

Eiendommer til salgs i Orihuela Costa

Vet du hvorfor folk i Nord-Europa foretrekker eiendommer til salgs i Orihuela Costa? Orihuela Costa ligger i hjertet av Costa Blanca sør, og har en omfattende kystlinje på 16 kilometer hvor fantastiske gylne og myke sandstrender er ispedd transparente vannbukter som er ideelle for snorkling, seiling, vindsurfing, ...

Denne vakre situasjonen har privilegiet å glede seg over et unikt klima. I Orihuela Costa er det en konstant vår. Solrike og litt regnfulle vintre er perfekte for:

  • Spille golf
  • Spaser langs strandkanten og sole deg
  • Lag turstier og oppdag de særegne hjørnene i miljøet

Orihuela Costa er en internasjonal referanse på golfbaner. I tillegg til det milde klimaet uten nedbør som lar deg utøve din favorittidrett når du vil, har de 18-hulls golfbanene i Orihuela Costa prestisjefylte fasiliteter, perfekt plen og et bredt spekter av tilleggstjenester i miljøet.

I tillegg har du i Orihuela Costa et omfattende kommersielt og fritidstilbud . Hvis du liker nattemoro, vil du elske dets levende musikkarenaer for alle aldre eller diskotek hvor du kan danse til daggry. Du finner en rekke internasjonale restauranter og lokale retter hvor du kan smake på utsøkte retter.

I våre eiendommer til salgs i Orihuela Costa, vil du oppdage stedet hvor du vil tilbringe de beste øyeblikkene

MEVILLA tilbyr deg en variert portefølje av eiendommer til salgs i Orihuela Costa. Blant våre nybygg og brukte boliger har vi hytter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter, ... som ligger i de beste boligmiljøer. Vi vil lytte med entusiasme når du forteller oss hvordan er det ideelle hjemmet ditt for å lage en veldig nøyaktig profil av hjemmet du ønsker. På denne måten vil vi tilby deg sjarmerende villaer ved siden av golfbanen, moderne nybygg leiligheter med drømmeaktig utsikt eller strandlinje, bungalower i luksuriøse private vedlegg, hvor du kan nyte fantastiske felles svømmebasseng omgitt av solarium, boblebad, treningsrom områder, grill, ... Denne vinteren kan du dra nytte av den lyse solen fra Orihuela Costa for å omgås de nye naboene dine i hagene til urbaniseringen din rundt en morsom grillfest.

I tillegg, hvis du ønsker å reformere eiendommen din for å tilpasse den til familiens behov, i MEVILLA vi sørger for å administrere alle kommunale prosedyrer, anbefale pålitelige fagpersoner som utfører en perfekt jobb, sporer arbeidet osv.

Hva slags eiendommer til salgs i Orihuela Costa vil du besøke?

Vi inviterer deg til å besøke vårt omfattende utvalg av eiendommer til salgs i Orihuela Costa på vår hjemmeside. Hvis du foretrekker det, kan du registrere deg for nyhetsbrevet vårt, så holder vi deg regelmessig orientert om nyhetene våre. I MEVILLA vil vi gjerne hjelpe deg med å finne din ideelle eiendom i Spania. Vi har mer enn tjue års erfaring innen eiendomssektoren. Vi er eiendomsmegler ( API-nummer 941 ). Vi stiller vår store profesjonalitet til tjeneste for deg slik at kjøpet av huset ditt på Costa Blanca er behagelig og enkelt.

Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet som vises på nettet eller ved å sende en e-post til info@mevilla.com . Våre kontorer ligger på Calle Torreón - Local 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map