Eiendommer til salgs i Las Colinas Golf and Country Club

De beste eiendommene til salgs i den prestisjetunge Las Colinas Golf Club

Her finner du alle eiendommene som er til salgs i Spanias beste golfklubb ettersom dette unike naturområdet har blitt tildelt på Costa Blanca Sør.

Den store golfbanen har brede naturområder og en lav konstruksjonstetthet. De fleste av eiendommene har panoramautsikt over feriestedet med furutrær og golfbanens brede farleder.

En ekte oase av ro og fred bare 7 km fra stranden og i nærheten av alle tjenester og det livlige liv som gir deg det unike miljøet i Orihuela Costa med et internasjonalt publikum.

Vil du se de mest luksuriøse eiendommene med panoramautsikt i Las Colinas Golf and Country Club?

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer og leiligheter til salgs i Las Colinas Golf and Country Club. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av eiendommen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Las Colinas Golf and Country Club, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer eller leiligheter til salgs i Las Colinas Golf and Country Club, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania

Image Gallery

Eiendommer til salgs i Las Colinas Golf and Country Club Eiendommer til salgs i Las Colinas Golf and Country Club Eiendommer til salgs i Las Colinas Golf and Country Club Eiendommer til salgs i Las Colinas Golf and Country Club
© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map