Eiendommer til salgs i La Zenia

Eiendommer til salgs i La Zenia

La Zenia ligger i Sør-Costa Blanca, 10 km nord for Murcia-regionen i den sørlige kanten av Valencian Community. Det er en geografisk del av Orihuela Costa, og ligger ved kysten av Middelhavets eiendommer i La Zenia.

La Zenia er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og har en sentral beliggenhet på Orihuela Costa for å glede deg over alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Hjem til tre vakre Blå Flagg akkrediterte strender, og La Zenia boulevard det største kjøpesenteret på Costa Blanca.

La Zenia ligger mot kysten av det varme vannet Middelhavet, og grenser til Playa Flamenca og La Florida i nord, Cabo Roig og La Regia i sør, og boligsamfunnene Los Dolses og Castillo de Don Juan innover i vest .

Dette spanske samfunnet har omfattende internasjonal smak, og folk kommer til La Zenia for å leve, jobbe og spille, fra alle verdenshjørner. Dette mangfoldige og rike kulturmiljøet er det perfekte stedet å slappe av, nyte en sunn middelhavsstil og ta stillheten, roen og den naturlige skjønnheten i denne delen av Orihuela Costa.

Det er mangfoldet i dette landskapet som gjør La Zenia til et så levende sted å være, da restauranter som serverer tradisjonell britisk mat, spotter gatebildet sammen med etablerte spanske tapasbarer, bayerske spisesteder, nederlandske bistroer, italienske pizzeriaer og franske spisesteder.

Salg av eiendommer i La Zenia-området, begge for å okkupere hele året som et andre hjem på Costa Blanca, i dette området har du to alternativer siden Zenia er delt i to. Det første alternativet er venstre for nasjonen der de er billigere, og det andre alternativet er til høyre der alternativene er litt dyrere på grunn av det faktum at de er nærmere stranden.

Spør oss mer informasjon om villaene våre til salgs i La Zenia

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i La Zenia Spania. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i La Zenia, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer til salgs i La Zenia Spania, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Image Gallery

Eiendommer til salgs i La Zenia Eiendommer til salgs i La Zenia Eiendommer til salgs i La Zenia Eiendommer til salgs i La Zenia
© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map