Eiendommer til salgs i La Manga del Mar Menor

Eiendommer til salgs i La Manga del Mar Menor

MEVILLA gir deg muligheten til å bo på et uvanlig naturlig sted med ekstraordinær skjønnhet. Besøk eiendommene våre for salg i La Manga del Mar Menor, og du vil bli betatt av dette fantastiske hjørnet av Middelhavet.

La Manga del Mar Menor ligger på Costa Cálida i Spania og er formet som en lang ledning med land som skiller Middelhavet fra Mar Menor.

Med omtrentlige dimensjoner på 21 kilometer lang, for en variert bredde fra 100 til 1200 meter, er La Manga en turistby ideell for å være forelsket i havet og vannsporten.

I de lange gylne sandstrendene finner du et stort antall restauranter, hoteller, diskoteker på stranden, gatemarkeder, strandbarer, ...

Et bredt utvalg av vannsportskoler som dykking, dykking, seiling, windsurfing, vannski, roing, etc. ligger ved kysten. hvor deres profesjonelle instruktører tilbyr tilpassede klasser for alle nivåer og aldre.

Det utmerkede klimaet på Costa Cálida , med mer enn tre tusen solskinntimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 18 ºC, gjør dette idylliske stedet til det ideelle stedet å bo hele året og nyte solen og havet.

Kan du tenke deg å gjøre en turvei langs sjøen mens du liker å se den spektakulære utsikten?

Du vil bli betatt av den fantastiske havutsikten over eiendommene våre til salgs i La Manga del Mar Menor

Når du besøker eiendommene våre til salgs i La Manga del Mar Menor, vil du bli betatt av den enestående utsikten over de to havene og de fantastiske klippene ved Cabo de Palos.

Du vil bli overrasket over det gjennomsiktige og krystallinske vannet, de berømte Ant-øyene med sine særegne former og det viktige marine reservatet .

Vi tilbyr uavhengige villaer med en moderne design av rette linjer med store vinduer som gir en naturlig naturlig lysstyrke.

Vi har også praktfulle toppleiligheter med store terrasser bygget med luksuriøse materialer og utsikt over havet og det ikoniske fyret til Cabo de Palos.

For de som elsker vannsport, tilbyr vi den store muligheten til å skaffe land til å bygge deres fullt tilpassede hytte.

Hvis du er interessert i å skaffe deg en urbantomt i La Manga med privat brygge, ta kontakt med oss og vi vil informere deg omfattende om dens egenskaper .


Eiendommer til salgs i La Manga del Mar Menor, et eksklusivt sted å bo

Å bo i en av våre eiendommer til salgs i La Manga del Mar Menor vil tillate deg å nyte et autentisk naturparadis, men uten å gi opp alle nødvendige tjenester og infrastruktur for å leve komfortabelt.

MEVILLA tilbyr deg muligheten til å besøke dets mange forskjellige eiendommer til salgs i La Manga del Mar Menor, slik at du har muligheten til å velge den boligtypen som passer best for deg.

Hvis du vil ha mer informasjon om eiendommene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Vi har en omfattende portefølje av nybygg og videresalgshjem på Costa Cálida og på Costa Blanca.

Vi tilbyr forskjellige alternativer for deg å kontakte oss:

  • Send oss en e-post til info@mevilla.com
  • Ring oss på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275
  • Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet.
  • Besøk oss på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.
© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map