Eiendommer til salgs i Golf Resorts

Eiendommer til salgs i Golf Resorts i Costa Blanca

En av de utallige attraksjonene på den spanske Costa Blanca er dens spektakulære golfbaner, som er utstyrt med utmerkede fasiliteter. Dette er en av hovedårsakene til den store etterspørselen etter eiendommer til salgs i Golf Resorts i Costa Blanca.

Mange av disse golfbanene ligger i et imponerende landskap som lar deg nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet mens du praktiserer din favorittidrett.

Den klimatiske komforten på Costa Blanca lar deg utføre alle slags utendørsaktiviteter når som helst på året.

De milde vintrene er ideelle for:

  • Å være på stranden og sole seg,
  • Seil med båten langs den vakre kystlinjen på Costa Blanca,
  • spille golf,
  • Oppdag de interessante turstiene du finner rundt ditt nye hjem, ...

I dette ideelle mikroklimaet skinner solen nesten tre tusen timer per år, noe som gjør den perfekt for å spille golf.

Derfor, over hele Costa Blanca Sør, vil du finne et bredt utvalg av golfbaner der du vil bli imponert over fasilitetene på høyt nivå de eier.

Vi har eiendommene til salgs i Golf Resorts i Costa Blanca som du leter etter

MEVILLA tilbyr fantastiske hjem i omgivelsene til de viktigste golfbanene. Vi har eiendommer til salgs i Golf Resorts i Costa Blanca av stor popularitet, som La Finca Golf, Vistabella, Las Colinas Golf, Lo Romero Golf, La Roda Golf på Costa Cálida, ...

På vår hjemmeside finner du et omfattende utvalg av eiendommer som selges i de vakre boligkompleksene som er bygget rundt golfbanene.

Du vil bli imponert over den moderne og moderne designen av de lyse villaene våre . De har en vakker tomt med vakker utsikt, et spektakulært basseng og et hageområde.

Men hvis du foretrekker en leilighet , ikke glem å besøke våre luksuriøse leiligheter med utsikt over golfbanen, den frodige furuskogen i omgivelsene eller havet.

Ikke nøl med å spørre våre ansatte om de forskjellige egenskapene til hver golfklubb. I tillegg vil vi informere deg i detalj om nærheten til stranden, kjøpesentre, flyplasser, etc.

Våre eksperter vil informere deg om den varierte og nøye utformingen av "Lo Romero" golfbane, som har et kurs tilpasset terrenget og den fantastiske utsikten over Middelhavet.

I den lille byen Algorfa har " La Finca Golf - Resort" fantastiske fasiliteter med en 18-hulls golfbane, hotell og spa som lar deg føre den sunne og avslappede livsstilen du alltid har ønsket deg.

Kontakt MEVILLA og besøk eiendommene våre for salg på golfbaner i Costa Blanca

Hvis du ønsker å besøke noen av våre eiendommer som er til salgs på golfbaner i Costa Blanca, kan du kontakte oss.

Du vil bli overrasket av profesjonaliteten og godheten til våre eiendomsmeglere som snakker språket ditt flytende.

Vi vil gjerne høre nøye for å tilby deg drømmehuset.

For å kontakte oss, fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com

Du kan også besøke oss personlig på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map