Eiendommer til salgs i Campoamor

Eiendommer til salgs i Campoamor

Hvis du alltid har ønsket å bo nær sjøen og i et solfylt og rolig miljø på Costa Blanca, tilbyr Mevilla Real Estate deg sin katalog over eiendommer som er til salgs i Campoamor.

Campoamor ligger i Sør-Costa Blanca, 6 km nord for Murcia-regionen i den sørlige kanten av Valencian Community. Det er en geografisk del av Orihuela Costa, og ligger ved kysten av Middelhavet.

Campoamor er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og har en sentral beliggenhet på Orihuela Costa for å glede deg over alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Hjem til flere vakre Club Náutico Dehesa de Campoamor Marina og handelssenteret La Fuente.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Campoamor som leverer høy kvalitet og god verdi over hele Orihuela Costa, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder av Campoamor.

Å bo i Campoamor er å ha muligheten til å bo nær Middelhavet, føle brisen og nyte det krystallklare vannet og jomfruelig sand.

Med våre eiendommer til salgs i Campoamor finner du det perfekte huset i Orihuela Costa

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer til salgs i Campoamor av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania. Våre eiendomsmeglere i Campoamor er eksperter på eiendomssektoren i Costa Blanca sør. De vet perfekt hva du kan være de beste løsningene for trivsel for hver familie: beliggenhet, nabolag, omgivelser, tjenester, etc.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Dehesa de Campoamor. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Campoamor, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer, leiligheter, hytter, hus eller dupleks til salgs i Dehesa de Campoamor Spania, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Ønsker du å vite mer om eiendommene våre til salgs i Campoamor? Kontakt oss

I tillegg til å kontakte salgsteamet vårt, kan du også lære mer om vår katalog over eiendommer som er til salgs i Campoamor, send oss en e-post til info@mevilla.com eller ring oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Hvis du bestemmer deg for å møte våre fagpersoner personlig, vil vi gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

  • Du kan også være interessert i følgende eiendommer:

- Leiligheter til salgs i Campoamor

- Duplex til salgs i Campoamor

- Villaer til salgs i Campoamor

- Nybyggede eiendommer i Campoamor

Image Gallery

Eiendommer til salgs i Campoamor Eiendommer til salgs i Campoamor Eiendommer til salgs i Campoamor Eiendommer til salgs i Campoamor
© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map