Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Eiendommer til salgs I Cabo Roig

Det er mange helsemessige fordeler du får når du bor i nærheten av havet.

Hvis du søker i et hjem nær stranden ved en av de beste kystene i Spania, har du funnet det. Ditt andre hjem i paradiset - Cabo Roig. Mevilla er et eiendomsmeglerfirma i Cabo Roig som tilbyr eksklusive eiendommer i frontlinjen.

Sannheten er at hvis du vil kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig eller på et annet sted på Costa Blanca, er du på et riktig sted. Vårt byrå spesialiserer seg på å hjelpe kunder som kommer fra Nord-Europa med å finne et hjem som passer perfekt til din situasjon. Å kunne gjennomføre boligreformer gjør det mulig for oss å sikre at vi kan finne et hjem som passer deg på Costa Blanca.

Ved denne anledningen anbefaler vi tilgjengelige eiendommer i Cabo Roig. De fleste av dem har utsikt over havet eller ligger i veldig nær avstand til Middelhavet. I vår eksklusive katalog kan du finne både nybygde og videresalgseiendommer.

Så du vet hva som er den beste måten å få et permanent hjem eller tilbringe den beste ferie ved havet og nyte avslapnings- og velværeområdet. Villaene i Cabo Roig eller tomt til salgs i Cabo Roig gir deg muligheten til å bo i paradis.

Kontaktvårt eiendomsmeglerfirma og våre agenter vil finne et perfekt drømmehus for deg.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map