Eiendommer til salgs i Cabo Roig

Eiendommer til salgs i Cabo Roig

Cabo Roig ligger i Costa Blanca sør i Spania, i området som heter Orihuela Costa, mellom det berømte internasjonale turistsenteret som Torrevieja har blitt og kystbyen Torre de la Horadada.

På dette vakre stedet hvor du vil nyte fantastisk utsikt over Middelhavet, er det mange urbaniseringer av villaer, bungalower, rekkehus, leiligheter, ...

Den har utmerket kommunikasjon gjennom Middelhavsveien og riksveien som raskt og trygt fører deg nærmere hovedpunkter av interesse.

Nærheten til flyplassene i Murcia og Alicante er en merverdi for plasseringen av eiendommer som er til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa.

Av denne grunn har Cabo Roig mange grupper av borgere som tilhører andre europeiske land bosatt seg, som har valgt å bosette seg i Spania og nyte solen og havet.

Du vil bli positivt overrasket når du sjekker et stort antall flyreiser som daglig går til de viktigste europeiske hovedstedene.

Dette vil gjøre det lettere å motta besøk fra familie og venner fra hjemlandet.

Hvis du liker sjø og vannsport, kan du kjøpe en av våre eiendommer til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Hvis du kjøper en av våre eiendommer til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa, vil du ha mange muligheter for fritid og moro.

I Cabo Roig Marine Yacht Club kan du leie fortøyningen til båten din.

De utmerkede temperaturene som nytes på Costa Blanca er ideelle for å nyte en hyggelig yacht-tur og utforske den vakre Middelhavskysten når som helst på året.

Langs kysten og noen kilometer unna finner du andre nautiske klubber som fullfører et bredt spekter av muligheter til sjøs.

På de forskjellige skolene som du finner langs kysten, vil du ha muligheten til å utøve forskjellige vannsport som dykking, dykking, seiling, kanopadling, etc.

De er profesjonelle skoler tilpasset alle aldre og nivåer, slik at du har muligheten til å ha det moro mens du utøver idrett.

Mevilla Real Estate S.L. HJELPER DEG TIL Å FINNE DREEMHUSET I CABO ROIG

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Cabo Roig, Spania. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Cabo Roig, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer til salgs i Cabo Roig Spania, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Image Gallery

Eiendommer til salgs i Cabo Roig Eiendommer til salgs i Cabo Roig Eiendommer til salgs i Cabo Roig
© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map