Eiendommer i Ciudad Quesada

Eiendommer i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada ligger inom södra Costa Blanca i Valencia. En geografisk del av Vega Baja, den ligger strax söder om Segura och 5 km inåt från Medelhavet.

Ciudad Quesada är ett utmärkt ställe att köpa en fastighet i Spanien och centralt beläget på Costa Blanca för att njuta av allt som denna del av Spanien har att erbjuda. Innehåller urbanisationerna av Lo Pepin, Doña Pepa, Atalaya Park och Lo Marabu; Ciudad Quesada är hem till den vackra golfbanan La Marquesa, och det 4-stjärniga lyxhotellet La Laguna Spa.

Vi erbjuder för närvarande fastigheter i Ciudad Quesada som ger hög kvalitet och stort värde över Costa Blanca, med en mängd olika lägenheter, radhus och villor till salu i populära områden i Ciudad Quesada.

Mevilla Real Estate har hjälpt sina kunder att hitta sitt perfekta hem på Costa Blanca sedan 1999. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa egenskaper till salu i Ciudad Quesada, med villor, radhus och lägenheter tillgängliga till priser som passar alla budgeter. Och om du inte hittar det du letar efter får du bara kontakt och vi hjälper dig gärna hitta ditt idealhus i Spanien.

Om du vill ha mer information om våra fastigheter till salu i Ciudad Quesada, vänligen kontakta vår säljare för personlig uppmärksamhet.

Försäljning av fastigheter i området Ciudad Quesada, både för att uppta hela året eller som ett andra hem på Costa Blanca, i detta område hittar du stugor och lägenheter några kilometer från havet Mevilla fastigheter Costa Blanca, med kontor i Cabo Roig, säljer sina hus vid havet i Ciudad Quesada några kilometer från den gyllene sanden på Costa Blanca.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map