Eiendommer i Ciudad Quesada

No properties found that match your search.

Villaer og leiligheter i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada ligger i Sør-Costa Blanca i Valencian Community. Den er en geografisk del av Vega Baja, og ligger rett sør for elven Segura og 5 km innover fra Middelhavet.

Ciudad Quesada er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt på Costa Blanca for å glede deg over alt denne delen av Spania har å tilby. Innlemme urbaniseringene av Lo Pepin, Doña Pepa, Atalaya Park og Lo Marabu; Ciudad Quesada er hjem til den vakre La Marquesa golfbanen og det 4-stjerners luksuriøse Hotel La Laguna Spa.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Ciudad Quesada som leverer høy kvalitet og god verdi over hele Costa Blanca, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Ciudad Quesada.

Spør oss om villaene våre til salgs i Orihuela Costa Spain

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god valuta for hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Orihuela Costa Spain. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker til ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Orihuela Costa, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer til salgs i Orihuela Costa Spain, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map