Eiendommer funnet

Eiendommer i Cabo Roig

Cabo Roig ligger innenfor Sør Costa Blanca 9 km nord for Murcia-regionen på den sørlige kanten av Valencia. En geografisk del av Orihuela Costa, ligger ved kysten av Middelhavet.

Cabo Roig er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og på Orihuela sentral beliggenhet Costa å nyte alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Hjem til to vakre blå flagg akkreditert strender, en fantastisk marina, og det beste utvalget av barer og restauranter på Costa Blanca.

For øyeblikket tilbyr vi eiendommer i Cabo Roig som leverer høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt mangfold av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Cabo Roig.

Mevilla Eiendomsmegling ha vært deres hjelper kunder finne sin perfekte hjem på Orihuela Costa siden 1999. Vi har et bredt utvalg av høykvalitets eiendommer for salg i Cabo Roig, med villaer, rekkehus og leiligheter tilgjengelig til priser for ethvert budsjett. Og hvis du ikke finner det du leter etter, bare ta kontakt og vi vil være mer enn glade for å hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre eiendommer for salg i Cabo Roig, Ta kontakt med vårt salgsteam for ansatte attention.Here du kan se alle villaer og eksklusive eiendommer er til salgs på At Cabo Roig.

Her kommer du direkte til alle de luksuriøse villaene som er til salgs i Cabo Roig. Selvfølgelig Direkte fra eieren og til den beste prisen som alltid stole på din eiendoms tillit Roig.The Cabo Fast eiendom i Costa Blanca beste.

Mevilla har ditt hjem eller feriehus i Spania, nær stranden og alt direkte fra eieren.

Ring oss hvis du er interessert i å kjøpe i denne vakre beliggenheten, og vi vil hjelpe deg med å finne det beste huset til den beste prisen.

Image Gallery

Luksus eiendom på første linje i Cabo Roig

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map