Eiendom til salgs La Zenia Spania

Eiendom til salgs La Zenia Spania

Hvis du vil kjøpe en eiendom til salgs La Zenia Spania, kontakt MEVILLA, og i sommer vil du nyte de flotte strendene på Costa Blanca Sør.

La Zenia er et veldig turistområde hvor en svært høy andel av befolkningen kommer fra andre europeiske land.

I La Zenia kan du nyte året rundt et eksepsjonelt klima, hvor en fantastisk sol som lar deg nyte golf og havet når du vil.

Den fine sandstranden har alle nødvendige tjenester for å nyte en hyggelig reise ved sjøen.

Det har også et poeng med livreddere som er forberedt på å hjelpe personer med nedsatt mobilitet til å ta et bad.

For dette har de et tilrettelagt bad med dusj, en amfibisk stol og en tre gangvei med tilgang til bredeste strand, noe som letter passasjen til rullestoler.

I tillegg har du utallige barer på stranden hvor du kan få en is, en brus og en sandwich eller en utsøkt paella mens du ser på havet.

Via motorveien AP-7 eller den nasjonale hovedveien vil du raskt og trygt få tilgang til den nærliggende Alicante-flyplassen.

Du vil observere den store tilstrømningen av flyreiser som den mottar fra alle Europas steder. I tillegg tillater de rimelige prisene som tilbys av ulike flyselskaper, at familie og venner kommer til å besøke deg så ofte du vil.

Hvis du besøker Eiendom til salgs La Zenia Spania som vi tilbyr deg, vil du bli værende og bo i den

Besøk denne sommeren eiendommen til salgs La Zenia Spania som vi tilbyr deg, og du vil ønske å bo for å bo i den.

Du vil bli hyggelig overrasket når du sjekker ut alle tjenestene La Zenia tilbyr: Det fantastiske La Zenia Boulevard kjøpesenter, dets mange underholdningssteder hvor du vil lytte til levende musikk til gryningen og selvfølgelig sin uforlignelige strand perfekt for en drømmende sommer.

Vi vil gjerne høre deg når du forklarer hvordan er La Zenia Spania-egenskapen du vil ha.

Vi vil opprette en profil av din type hjem, og vi vil tilby deg et utvalg av de boligene som passer deg.

Vi tilbyr deg fantastiske boliger for nybygging eller videresalg. Dens utrolige utsikt over Middelhavet eller beliggenheten i vakre omgivelser vil imponere deg.

Ikke nøl med å spørre oss om de spørsmålene du trenger. Vår personlige ekspert vil veilede deg profesjonelt slik at kjøp av eiendommen i La Zenia Spania er helt vellykket.

Innkjøp gjennom en A.P.I. en eiendom til salgs La Zenia Spania

Kjøp en eiendom til salgs La Zenia Spania gjennom en A.P.I. (Eiendomsmegler) garanterer en vellykket drift ved kjøp av ditt nye hjem.

MEVILLA er A.P.I. som tilbyr deg den ærlige og profesjonelle tjenesten du trenger for å kjøpe huset på Costa Blanca.

Vi beskytter dine interesser ved å sjekke og overvåke alle nødvendige data for å utføre signeringen av gjerningen for notarius publicus.

For å kontakte oss, send oss en e-post til info@mevilla.com eller ring oss på (+34) 96 761 390 | (+34) 606 046 275.

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettstedet eller besøke oss på våre kontorer på Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante - Spania.

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map