Eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca

Eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca

Hvis din drøm er å bo i nærheten av en omfattende strand med myke sand og gjennomsiktig vann, tilbyr vi deg en eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca.

Campoamor er en del av Orihuela Costa. Det er et turistområde par excellence, med en flerkulturell befolkning fra forskjellige europeiske land som har valgt å flytte sin bolig her på jakt etter en lys sol og drømmende strender.

Stranden med rolige farvann og fin hvit sand er ideell for å nyte en hyggelig svømmetur med familien din.

Det er det ideelle stedet å slappe av i sanden mens du ser som den minste av huset, bygge fantastiske sandslott på kysten av stranden.

Den berømte Manuel Caballero Marina med Club Náutico er ideell til å leie båtens fortøyning eller leie en båt for å utforske Middelhavskysten.

I Campoamor er det et bredt kommersielt tilbud med mange butikker, supermarkeder, internasjonale matrestauranter eller lokal mat, underholdningssteder, levende musikk, ...

Kan du forestille deg denne sommeren å nyte en iskrem på terrassen på promenaden mens du ser på havet?

Kjøp en eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca og leve en spesiell sommer

Hvis du i sommer kjøper en eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca, vil du leve en spesiell sommer.

Playa de Campoamor er en omfattende og bred bystrand med et merket område for båter, som gjør at du kan nyte en rekke og morsomme vannsport.

I tillegg mottar hvert år Blå Flagg og den karakteristiske "Q" -kvaliteten, så i tillegg til sin flotte skjønnhet er det en strand med førsteklasses tjenester som vil lette et hyggelig opphold ved sjøen.

Har ingen parkeringsanlegg, de fleste av brukerne er innbyggerne i miljøet, så det er en liten, overfylt strand som er perfekt å nyte med familien og slappe av og lytte til mølle av havets bølger.

Urbaniseringene av Campoamor er konfigurert med brede veier og grønne områder. De vanligste konstruksjonene er hyttene og leilighetene.

Vi tilbyr fabelaktige leiligheter med idyllisk utsikt over Middelhavet, hvor du kan leve komfortabelt hele året.

Noen har samfunnsformidling hvor du kan få tilgang til sitt spektakulære basseng omgitt av solariumområder. Du vil få muligheten til å sosialisere med nabolaget ditt og få nye venner.

Fortell oss hvordan du vil at Eiendom til salgs i Campoamor Costa Blanca som du vil kjøpe

Fortell oss hvilke funksjoner du vil ha eiendommen til salgs i Campoamor Costa Blanca som du ønsker å kjøpe.

I MEVILLA er vi eksperteksperter i dette miljøet, så vi vil gi deg omfattende informasjon om kjøpesentre, steder for tilbedelse, medisinske sentre, restauranter, skoler, ...

Hvis du ønsker, abonner på vårt nyhetsbrev, og vi vil holde deg oppdatert med jevne mellomrom av alle våre nyheter.

Å kontakte oss gjør det veldig enkelt for deg. Du må bare fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller sende oss en mail til info@mevilla.com

Vi venter på deg på vårt kontor i Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map