Eiendom til salgs Campoamor golfklubb

Eiendom til salgs Campoamor golfklubb

Hvis du er ute etter en eiendom til salgs Campoamor golfklubb, kan du kontakte MEVILLA så hjelper vi deg med å finne huset du ønsker. Dehesa de Campoamor er et turistområde med ypperlig beliggenhet i Orihuela Costa, sør for Cabo Roig og omtrent 5 kilometer fra La Torre de la Horadada. De brede avenyene og grønne områdene har gjort det til et yndet sted å bo på Costa Blanca sør.

I Dehesa de Campoamor finner vi enestående strender som fortjener det blå flagget og den særegne "Q" for turismekvalitet. Den brede stranden i Campoamor grenser til Mil Palmeras-stranden. Denne nydelige stranden med hvitt sand og rolig vann har områder med furutrær som utgjør et vakkert naturlandskap. I omgivelsene finner vi andre relevante strender som La Glea eller Agua Marina.

Det er en bystrand som har alle nødvendige tjenester for å tilbringe en hyggelig dag ved sjøen. I tillegg har den et markert område for båtavgang, som lar deg utøve de vannsportene du liker.

Denne solfylte høsten er det ideelle tidspunktet for å sykle med jetski langs kysten av Costa Blanca sør. Du kan også nyte solen på strandpromenaden mens du observerer skjønnheten i Middelhavet.

Hvis du vil kjøpe en eiendom til salgs Campoamor golfklubb, vil du elske hjemmene som MEVILLA tilbyr deg

MEVILLA har et omfattende utvalg av hjem på Costa Blanca. Hvis du ønsker å kjøpe en eiendom til salgs Campoamor Club de Golf, ta kontakt med oss og vi vil tilby deg et utvalg av hus som passer dine interesser.

Viktige 18-hulls golfbaner ligger i Orihuela Costa, for eksempel Real Campoamor Golf Club , som ligger i et vakkert middelhavslandskap og omgitt av elegante boligkomplekser som lar deg utøve denne sporten når du vil.

De hyggelige temperaturene som nytes høsten Orihuela Costa er ideelle for å spille golf med vennene dine eller delta i nasjonale eller internasjonale turneringer.

Vi tilbyr deg en bred portefølje av nyekonstruksjonsboliger i Campoamor : våre praktfulle, moderne designvillaer med store glassområder lar sollys komme inn i alle rom. Vi har også luksuriøse villaer med middelhavsdesign , der de jordfargede takene, steinbasene deres eller trelliser på terrassene vil fortryle deg.

Har du spørsmål om eiendommen til salgs Campoamor Golf Club som du liker?

Hvis du vil løse spørsmål om eiendommen til salgs Campoamor Club de Golf som du har valgt, ikke nøl med å kontakte oss. Vårt team av eiendomsmeglere vil gjerne løse alle de tvil du ønsker.

MEVILLA har en lang yrkeserfaring innen eiendomssektoren som stiller deg til disposisjon, slik at kjøpet av en eiendom til salgs Campoamor Club de Golf er helt tilfredsstillende.

Hvis drømmen din er å bo ved siden av en golfbane og veldig nær stranden, i Campoamor vil du finne ditt ideelle hjem.

For å kontakte oss:

  • Fyll ut skjemaet som vises på nettet
  • Send oss en e-post til info@mevilla.com
  • Ring oss på +34 606 046 275
  • Besøk oss på våre kontorer

Vi venter på deg i Torreón Street - Local 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante - Spania.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map