Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Eiendom i Cabo Roig Orihuela Costa

Hvis drømmen din er å skaffe et hus ved siden av havet for å nyte flotte strender og en lys sol, anbefaler vi deg å besøke vår eiendom i Cabo Roig Orihuela Costa.

I Orihuela Costa finner du vakre strender med fin gylden sand og flotte klipper som er ideelle for fotografering og deling på dine sosiale nettverk.

Den privilegerte beliggenheten og det utmerkede klimaet, sammen med alle de tjenestene du finner på disse strendene, er årsaken til at strendene årlig akkrediteres med Blue Flags og Q Quality-merket, hvilken posisjon Orihuela Costa som turistmål. kvalitet.

I sine flotte strender finner du ulike tjenester som vil hjelpe deg å tilbringe en hyggelig og rolig dag.

Du har dusj og fot vasker, tre gangveier tilgang til stranden, tilpasset område for funksjonshemmede, vakt og førstehjelpsstasjon, utleie av paraplyer og hengekøyer, strandbarer hvor du kan kjøpe en brus eller en sandwich, etc.

Du vil kunne glede deg over sine maritime spaserturer fulle av gavebutikker, iskrembarer, barer eller restauranter hvor du kan smake på den berømte spanske paellaen eller Middelhavets gastronomi generelt.

Kan du forestille deg denne våren smake en utsøkt typisk lokal matrett mens du ser på Middelhavet?

I vår eiendomsmegling i Cabo Roig Orihuela Costa finner du huset til drømmene dine

I vår eiendom i Cabo Roig Orihuela Costa har vi det hjem du alltid har drømt om.

På grunn av de fantastiske forholdene som Orihuela Costa tilbyr, er det blitt bygget nye urbaniseringer på grunn av etterspørselen av det voksende volumet av befolkningen.

Mange mennesker fra andre europeiske land har valgt å tilbringe lange ferieperioder i Cabo Roig eller har etablert seg etter pensjonering.

I Cabo Roig finner du alle tjenestene som er nødvendige for å leve komfortabelt. Det har også nærhet til Torrevieja, en av de viktigste internasjonale turistsentrene på Costa Blanca.

I Torrevieja, i tillegg til uovertruffen og omfattende strender og unike naturlige bassenger, har du en viktig infrastruktur for tjenester som passer til denne viktige befolkningen.

Du har utallige kjøpesentre, underholdningssteder, levende musikk til daggry, diskotek musikk for alle aldre, og et omfattende tilbud på medisinske og sykehus sentre av alle spesialiteter.

For naturentusiaster er den fantastiske naturparken Las Salinas de Torrevieja og La Mata et ideelt sted å besøke.

Vi vil gjerne motta deg på vår eiendom i Cabo Roig Orihuela Costa kontor

Fortell oss hvordan er hjemmet du ønsker og i vår eiendom i Cabo Roig Orihuela Costa vil vi gjøre et studert utvalg av de egenskapene som passer inn i profilen din.

Ikke nøl med å stille oss alle spørsmålene du blir spurt om husene som er av interesse.

Vi gir deg også råd om andre viktige problemer knyttet til kjøp av et hjem i Spania som åpning av bankkonto, anmodning fra NIE, ansettelse av hjem eller helseforsikring mv.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com.

Du kan også ringe oss på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi vil gjerne motta deg på vårt eiendomsmeglerkontor i Cabo Roig Orihuela Costa. Du vil være fornøyd med vår oppmerksomhet og hjertelighet.

Vi er lokalisert i Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante (Spania).

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map