Eiendom for salg i Orihuela Costa

Eiendom for salg i Orihuela Costa

Bor på Costa Blanca er drømmen om tusenvis av mennesker i Europa som ønsker å nyte sin pensjon i et sunt og avslappet miljø, nyter solen, havet og golfen. Hvis du kontakter MEVILLA fordi du vil kjøpe en eiendom til salgs i Orihuela Costa, vil du bli overrasket over de fantastiske boliger som tilbys til deg.

Orihuela Costa har en privilegert beliggenhet på Costa Blanca sør i Spania. Gjennom sin seksten kilometer kystlinje er magiske klipper spredt med omfattende strender med gylden sand.

Hvis du er en vannsportentusiast, kan du trene et stort antall akvatiske disipliner som windsurfing, paddeltennis, dykking, roing, kanopadling, etc.

Du finner et bredt spekter av skoler der kvalifiserte medarbeidere vil gi deg personlige klasser, uansett alder eller nivå, av favorittsporteren din.

Men hvis du virkelig vil slappe av i en solseng mens du soler, på uforlignelige strendene i Orihuela Costa, vil du finne alle slags tjenester for å tilbringe en dag med hvile og avslapning.

Et stort antall strender på Costa Blanca er verdig til Blue Flag-prisen, for kvaliteten på deres fasiliteter og deres miljøforhold.

På strendene finner du tre gangveier for å få tilgang til stranden, solsenger og parasoller, strandbarer hvor du kan kjøpe en brus eller smake en utsøkt paella, se og badevakt, fotvasker, dusjer, ...

Kjøp en eiendom til salgs i Orihuela Costa, den beste løsningen å ha det gøy på stranden og spille golf

Hvis du kjøper en eiendom i Orihuela Costa, i tillegg til å nyte sin fantastiske kystlinje, sine unike strender, sine klipper og gåtefulle viker og de utmerkede sportsportene, får du også muligheten til å trene golf.

I sørøst for Spania er de viktigste golfklubbene i Europa konsentrert. Hvis du er lidenskapelig om denne sporten, anbefaler vi deg å kjøpe en eiendom til salgs i Orihuela Costa.

Du kan velge mellom varierte attenhuls golfbaner ligger i en imponerende middelhavsinnstilling.

Du vil nyte sine høyt nivå fasiliteter som er supplert med luksushotell, feriesteder, boligkomplekser, spa, treningsstudioer, ...

Hvis du ønsker det, kan du delta på de forskjellige nasjonale eller internasjonale turneringene som feires og hvor hovedtalene til denne sporten kommer til stede.

MEVILLA tilbyr deg en stor portefølje av eiendommer i Orihuela Costa, som villaer, bungalower, leiligheter, rekkehus, duplexer, penthouse, ...

Hva slags eiendom til salgs i Orihuela Costa du foretrekker?

Våre eiendomsmeglere vil gjerne fortelle deg hvilken type eiendom til salgs i Orihuela Costa du foretrekker.

De vil høre nøye for å lage en nøyaktig profil av eiendommen du vil ha. På denne måten vil de tilby deg et studert utvalg av egenskaper som passer deg.

MEVILLA vil tilby deg eiendommen til salgs i Orihuela Costa du leter etter. Følg oss på sosiale nettverk, og du vil se vår store aktivitet, så vel som kommentarene våre klienter skriver om oss.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com og vi kontakter deg.

Vi venter på deg i Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map