Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Eiendom Campoamor

Når kundene Mevilla Eiendom tenke på sine ønsker om å kjøpe leilighet ved stranden i La Zenia, Guardamar, Torrevieja eller hvor som helst på den spanske Costa Blanca, er de innstilt på plasseringen av huset de kjøper. En eiendom i Campoamor tilbyr muligheten til å nyte alle underverkene i Costa Blanca i sin helhet, for å være et sentralt punkt i området i tillegg til flotte veiforbindelser, sjø og luft for å flytte til hvor som helst .

Med Murcia flyplass 20 minutter sør for Alicante og 30 i den andre retningen, fra en eiendom i Campoamor kan du vite før den siste av de sjarmerende hjørner av Orihuela Costa.

Våre hjem er en stor mulighet for de som leter etter en eksklusiv hjem på Costa Blanca. Mens mange kunder Mevilla Eiendom ønsker å nyte solen, godt vær og få de beste følelsen av velvære, et hus i Campoamor av våre eiendoms tilbud lar fantastisk panoramautsikt over havet og er omgitt av en furuskog rundt der det er turstier.

For sin del, husene som vi snakker har fantastisk finish og moderne design og kvalitet. Med et stort antall statister som hage, svømmebasseng, parkering og grill, kjøpe en eiendom i Campoamor Mevilla vil finne alle de grunnleggende fasiliteter, butikker, barer, restauranter, apotek, etc ... noen få meter fra døren av huset ditt .

Hvis du ønsker å nyte komforten og de beste følelsene til å slappe av og nyte livet eller ferie, kan du kontakte oss. Hvis du ønsker å kjøpe en strandpromenade eiendom for å nyte en kvalitet hjemme, vil vi hjelpe deg å finne det.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map