Duplex til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Duplex til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Tenker du på et sted og en eiendom å nyte din neste sommerferie på Costa Blanca? Mevilla tilbyr deg sitt utvalg av duplex til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa bygget med materialer av topp kvalitet og fullstendig tilpasset din smak.

Vi tilbyr forskjellige modeller av videresalg av dupleks i Cabo Roig som du fullt ut vil utnytte fordelene ved å bo på Costa Blanca. Hva vet du ikke hva de er?:

  • På den ene siden vil du ha muligheten til å bo i et område hvor det er mer enn 2500 solskinntimer per år . Disse dataene oversettes til varmt vær både vinter og sommer . Hvis du planlegger å glede deg over duplexen din om sommeren, flott. Du vil ha høye temperaturer gjennom sommerperioden. Men takket være det fantastiske klimaet, er boliger klare til å nytes om vinteren.
  • Våre duplex er bygget veldig nær stranden i Cabo Roig . En eksotisk strand med krystallklart vann der tusenvis av badende benytter anledningen til å kjøle seg ned og snorkle. Sanden er myk og fin, perfekt for avslappende soling.
  • Middelhavsdietten er en annen faktor å vurdere. Hvis du er en kunde fra utenfor Spania, og du har bestemt deg for å kjøpe en eiendom i Cabo Roig, Orihuela Costa, kan du hver dag smake på de typiske matvarene og rettene på Costa Blanca: rispaella, fersk sjømat, vedkjøtt osv.

Si ja til livskvaliteten med vår duplex til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Våre eiendomsmeglere i Costa Blanca kan forsikre deg om en økning i din trivsel og livskvalitet hvis du får tilgang til kjøpet av en av våre duplex til salgs i Cabo Roig.

I vår katalog kan du ta en titt på duplex i Cabo Roig, bare 300 meter fra stranden og med flotte detaljer som: basseng, grill, vakker utsikt, peis, gangavstand til fritid, balkong, terrasse og mye mer.

Mevilla kan tilby deg andre modeller av eiendommer til salgs i Cabo Roig, for eksempel våre fantastiske leiligheter, bungalower, villaer eller land. Hvis du kommer til oss, kan vi analysere forespørslene dine om å vite nøyaktig drømmenes hjem i Orihuela Costa.

Nyt duplexen din til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Det er alltid et godt tidspunkt å oppfylle drømmen om å kjøpe et hjem på Costa Blanca. Stol på Mevillas opplevelse og kvaliteten på duplexet til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa for å forbedre livskvaliteten din.

Finn ut om hele vår katalog over hjem i Cabo Roig ved å ringe (+34) 606 046 275 eller skrive en e-post til info@mevilla.com

Kom og besøk oss på Calle Torreon lokale 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania). Våre eiendomsmeglere i Cabo Roig vil ta godt vare på deg og svare på alle spørsmål du måtte ha.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map