Campoamor villaer til salgs

Hvis du vil bo på Costa Blanca sør i Spania og nyte sine flotte strender, tilbyr MEVILLA deg den gode muligheten til å kjøpe i Campoamor villaer til salgs.

Dehesa de Campoamor er en vakker kystby som tilhører Orihuela Costa.

I likhet med resten av miljøet er det et veldig turistområde, hvor boligblokker er avgrenset av eneboliger.

Det grenser til Cabo Roig og ligger svært nær Torrevieja, en av de viktigste internasjonale turiststedene på Costa Blanca.

Den urbane kjerne har brede veier og flere grønne områder som skaper et vakkert boligmiljø.

Den brede Playa de Campoamor er preget av sine store dimensjoner. Den fine hvite sanden og det rolige vannet gjør det perfekt for å nyte hele familien.

Det har alle nødvendige tjenester for å tilbringe en hyggelig dag ved sjøen som en overvåking og førstehjelpstjeneste, leie hengekøyer og parasoller, søppelkasser, tilgang for funksjonshemmede og mange chiringuitos og restauranter hvor du kan smake utsøkte retter av lokal mat.

Å ha liten parkeringsplass for kjøretøy gir en stor fordel for innbyggerne i miljøet, fordi de har en strand som nesten utelukkende er beregnet til bruk, hvor de ikke lider av den eksisterende massen i andre strendene på Costa Blanca i de varme somrene.

Vi tilbyr deg i Campoamor villaer til salgs ideelt for sjø og golf entusiaster

Hvis du besøker våre villaer til salgs i Campoamor, vil du se at du ikke trenger å gi opp golf eller nyte de uforlignelige strendene i Orihuela Costa, da våre hjem ligger i nærheten av Real Campoamor Golf Club og ved siden av havet.

De nautiske sportsentusiaster har Manuel Caballero Marina med en yachtklubb, hvor de kan leie forankring av båten eller trene forskjellige akvatiske disipliner, for eksempel windsurfing, roing, seiling, ...

I dette eksepsjonelle miljøet, hvor du har et bredt spekter av fritid og underholdning, tilbyr vi våre villaer til salgs.

Vi har nye eller videresalg villaer, bygget med en moderne og moderne design eller med en tradisjonell middelhavsstil.

I alle fall er disse veldig godt integrerte bygninger i et miljø omgitt av vegetasjon og furuskog.

Det er det ideelle stedet å lage flotte øyeblikksbilder for å dele med vennene dine på sosiale nettverk.

Våre villaer har en fin privat tomt med basseng. Den har vakre hageområder og store solariumrom.

Våren er den perfekte tiden til å nyte solen i din nye villa på Campoamor-stranden mens du kjøler av med ferskpresset appelsinjuice.

Hvis du besøker vår nettside, finner du i Campoamor villaer til salgs av forskjellige stiler

Hvis du besøker nettstedet vårt, vil du se at vi har i Campoamor villaer til salgs av forskjellige typer og egenskaper.

Vi vil gjerne hjelpe deg med ditt valg. For dette vil våre høyt kvalifiserte medarbeidere lytte nøye til dine ønsker og krav til ditt nye hjem.

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller ved å sende en e-post til info@mevilla.com

Våre flerspråklige eiendomsmeglere vil gjerne hjelpe deg hvis du foretrekker å ringe oss på telefon på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Men hvis du vil besøke oss personlig, har vi noen kontorer til tjeneste i Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante - Spania.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map