Campoamor Golf leiligheter til salgs

Campoamor Golf leiligheter til salgs

Hvis du besøker Campoamor Golf-leiligheter for salg, vil du bekrefte at det er det perfekte stedet å bo hele året og nyte golf, sol og hav.

Campoamor ligger i Costa Blanca Sør, i turist Orihuela Costa. Med mer enn tre hundre soldager i året, er milde og solrike vintre perfekte for å spille golf og nyte naturen med vennene dine. I Real Club Campoamor kan du utøve din favorittidrett gjennom året uten å måtte gi fra deg de beste strendene i Spania.

Kan du tenke deg å gå langs strandkanten mens du soler deg? Campoamor er et område med stor turistrelevans der det er etablert en flerkulturell befolkning fra mange land i Europa på jakt etter den lyse og muntre solen i Costa Blanca sør.

Du vil finne alle tjenestene du trenger for å bo komfortabelt og ha det gøy som kjøpesentre, supermarkeder, underholdningssteder, restauranter, livemusikk, legekontorer, apotek, ...

Den utmerkede kommunikasjonen gjennom N-332 riksvei og motorveien AP-7 gir komfortable og raske reiser langs kysten, i tillegg til de viktigste omkringliggende byene og de internasjonale flyplassene i Alicante eller Murcia.

Du vil bli positivt overrasket når du sjekker den store flytningen av flyreiser med de viktigste byene i Europa, samt de svært rimelige prisene som hovedflyselskapene tilbyr.

Leter du etter Campoamor Golf-leiligheter til salgs?

MEVILLA tilbyr deg i Campoamor Golf-leiligheter til salgs nær stranden og golfbanen. Vi har et utvalg av nybygg og videresalg av leiligheter der du finner hjemmet som tilfredsstiller alle dine behov.

Hvis du vil ha en leilighet med fantastisk havutsikt, et felles svømmebasseng omgitt av et omfattende solarium, privat parkering for kjøretøy og vakre hager hvor du kan sosialisere deg med dine nye naboer, er MEVILLA den eiendomsmegler du trenger.

I tillegg har leilighetene våre veldig bra beliggenhet, og i omgivelsene finner du supermarkeder, restauranter, bankkontorer, etc.

Avhengig av dine behov tilbyr vi deg leiligheter med to, tre eller fire soverom, samt forskjellige antall bad.

Vi tilbyr deg leiligheter bygget med materialer av topp kvalitet. Kjøkkenet ditt er fullt møblert og utstyrt med de nyeste apparater.

Vi tilbyr deg leiligheter klare til å flytte inn. Ikke vent lenger, og i høst kan du glede deg over ditt nye hjem i Campoamor. Kan du tenke deg å slappe av på terrassen til leiligheten din mens du ser på Middelhavet?

Vi anbefaler deg profesjonelt å kjøpe Campoamor Golf-leiligheter for salg

Stol på profesjonaliteten til MEVILLA, og du vil finne veldig interessante Campoamor Golf-leiligheter til salgs. Vi vil lytte nøye til dine behov for å lage en profil for ditt ideelle hjem.

I tillegg tilbyr vi deg juridisk og juridisk råd som er nødvendig for å kjøpe et hjem med full garanti. Hvis du trenger å finansiere deler av ditt nye hjem, kan vi også administrere de beste pantebetingelsene for eiendommen din.

Det er veldig enkelt å kontakte oss. Du må bare fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller sende oss en e-post til info@mevilla.com

Du kan også besøke oss på våre kontorer som ligger på Calle Torreón - Local 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefon: (+34) 966 761 390

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map