​Campoamor Golf eiendom til salgs

Campoamor Golf eiendom til salgs

Den beste måten å nyte solen, stranden og favorittidretten din er å kjøpe i Campoamor Golf eiendommer til salgs. MEVILLA tilbyr deg et interessant tilbud av eiendommer i Campoamor, ved siden av golfbanen og veldig nær de paradisiske strendene på Costa Blanca sør.

Å bo i Campoamor vil forbedre livskvaliteten din siden:

  • du vil nyte naturen og solen hele året
  • du vil være i kontakt med naturen som trener golf, fotturer, sykling, ...
  • Middelhavsdietten gir deg et sunt og variert kosthold

Campoamor ligger på Costa Blanca sør i Spania. I høst vil du nyte fantastiske temperaturer og solfylte og muntre dager som lar deg spille golf med vennene dine mens du føler duften av havet.

Dette vakre miljøet er valgt av innbyggere i forskjellige land i Nord- og Sentral-Europa til å tilbringe lange feriesesonger eller flytte til liv etter pensjonering. Her finner de alt de trenger for å føre en komfortabel og sunn livsstil. Det har et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesentre, apotek, legekontorer, restauranter med lokal eller internasjonal mat, barer, puber, fritids- og underholdningssteder, ...

I tillegg, gjennom de utmerkede veiene og motorveien i Middelhavet, kommer du raskt og trygt til de nærliggende internasjonale flyplassene i Alicante eller Murcia .

MEVILLA tilbyr deg i Campoamor golfeiendom til salgs som er ideell å bo hele året

Stol på ledelsen av MEVILLA, og du vil finne Campoamor Golf eiendommer til salgs som er ideelle for å leve hele året og nyte din favorittidrett i et lyst og muntert landskap. I tillegg til Real Campoamor Golf Club, i Orihuela Costa eller omgivelsene, vil du finne et interessant utvalg av golfbaner som Las Ramblas Golf, Villamartín, Las Colinas Golf, La Marquesa i Ciudad Quesada, etc.

Vi tilbyr et stort utvalg av nye eller videresalgseiendommer til veldig interessante priser i omgivelsene til de mest prestisjefylte golfbanene på Spania Costa Blanca.

Hvis du ønsker å skaffe deg en moderne design villa eller en villa i tradisjonell stil , vil du bli overrasket over vår interessante portefølje av eiendommer i Campoamor Golf. Våre eiendommer er i samsvar med gjeldende byggeforskrifter og er bygget av materialer av topp kvalitet. De har store vinduer som lar sollys komme inn i alle rom i huset og overholder den akustiske og varmeisolasjonen som er fastsatt i lovgivningen.

Vi løser gjerne spørsmålene du ønsker om Campoamor Golf eiendom til salgs

Hvis du har spørsmål om Campoamor Golf eiendommer til salgs, vil vi gjerne informere deg mye om alle aspektene du ønsker. Vårt team av eiendomsmeglere er lokale eksperter og vil gi deg råd om plasseringen av eiendommene våre og de eksisterende tjenestene i ditt miljø.

I tillegg snakker vi flytende alle språkene som vises på nettet, slik at du kan chatte med oss i full komfort når vi vet at vi forstår deg perfekt.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com

Vi vil gjerne møte deg personlig på våre kontorer i Torreón Street, Local 7, CP 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map