Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Cabo Roig Villas. Velkommen til Costa Blanca's Paradise

Ligger på den sørlige delen av Costa Blanca kysten er den vanligste og også hyggelige kysten regress av Cabo Roig.

Perfekt høyt for fremragende eksotiske "blått flagg" kystlinje, er det spektakulære severdighetene i den glødende marineblå Middelhavets kyst stranden, de sjarmerende cliff turer og også den kaotiske uteliv, besitter Cabo Roig mye å gi den sjarmerende turist. Vanligvis rolig gjennom vintersesongen, Cabo Roig bekymringer som bor rundt kunne dyrebar tid som ofte okkupert hele til november. Cabo Roig lokker turister fra hele verden, men hovedsakelig europeisk, irske og også spanske lokalbefolkningen (spesielt de fra storbyen Murcia som liker dette forlenger av fjæra). De mest aktive uker er juli også August, den roligste den første måneden av og også mars.

Cabo Roig er populært for awesome hektet av villaer. På stranden-siden av hektisk N332 kyststien vil du oppdage en masse hektet villaer med fantastisk anlagte bakgårder, mange med sin egen personlige basseng runder bassenger. Et par av de beste villaene er de langs den fantastiske cliff spasertur til La Zenia; alle av dem har fantastiske severdigheter over til hotellet i La Manga. Selv opplever dette spasertur, kan du grundig besitter den forstand for "hvordan partneren live" som er hyggelig å visjonen om kanskje en dag å ha en av disse enkle "millionærer" hus, men også for de fleste av det forblir nettopp det - en visjon.

Den bemerkelsesverdige 16. årtusen vakttårn rundt som Cabo Roig utviklet har blitt integrert i den velkjente spise sted som har utsikt over greit småbåthavnen.

Blant de viktigste severdigheter i Cabo Roig er de fantastiske uberørte strender. Nesten alle av kysten langs denne strekningen ut av Costa Blanca kysten er ekstremt rydde opp sammen med flertallet av besitter "blått flagg" nivå, er Cabo Roig ikke en dispensasjon, og også det er to primære strender (Cala Capitan og også Cala Caleta ) er rene opp samt beskyttet for ungdommer. I tillegg innenfor enkel rusler rekkevidde er strender på La Zenia, Playa Flamenca og også Campoamor.

Sannsynligvis den mest brukte ting du kan gjøre mens du er i Cabo Roig ville være å gå for en spasertur langs den sjarmerende klippe spasertur til La Zenia. Dette spasertur tilbyr visse flott landskap i Middelhavet sammen med miljøet strandlinje, med den unike hotellet i La Mange lå innbydende i området. Fabrikasjon arbeidskraft er alltid ferdig på visse strekker seg fra kystveien, for tiden på La Zenia og også Playa Flamenca sammen med forberedt promenade og også kyst måte burde slutt operere fra Torrevieja så høyt som Campoamor, det kommer til etter at definitivt være en av de bedre spaserturer langs Costa Blanca kysten.

Cabo Roig besitter et vakkert miljø sammen med solskinnet lyser på over mer enn to hundre ganger hvert år, det tyder på klimaet blir om tjue grader Fahrenheit C. Det er mulig å generelt være forberedt på å legge merke til små regn faller mellom Might og også oktober sammen med tidene er vanligvis lang og også solrike. Mens fuktig gjør faktisk redusere det vil alltid være gjennom hele vintersesongen, november og også mars og ble den mest typiske flere måneder for fuktig. Desember og også den tidlige delen av vanligvis er varme og også behagelige men med kalde dager.

Cabo Roig besitter et utmerket utvalg av utsalgssteder, spisesteder og også puber, i stor grad konsentrert rundt det populære Cabo Roig "stripen" der man kan finne mye å velge mellom for alle aldersgrupper, og også stil. Du vil oppdage visse greit spisesteder for den kritiske eater samt mange vannhull grub, junk food og også takeaway institusjoner.

For individer som får lei av å bare slappe av i solen er det mange flere rutiner for å ta gleden på rundt Cabo Roig. Den I helgen markedet på Playa Flamenca er faktisk godt likt av jentene hvis de ikke kan finne noen konkrete avtaler her etter at et besøk til den enorme søndag markedet i Torrevieja kan være akkurat hva som kreves. Torrevieja besitter flere andre Besøkende attraksjoner som Aqua Splash rekreasjonsområde (Aquopolis), den store promenade med stort utvalg av spisesteder og også isbarer, innsamling markedet (holdt hver dag), den fornøyelig rimelig (ideelt for barn) sammen med de moderne Habaneras kjøpe navet.

Derfor er dette virkelig Cabo Roig "skatten på Costa Blanca", et ideelt sted for å finne igjen, den beste plasseringen for en husholdning ferie eller rett og slett et godt sted for en rask betale et besøk til.

Lett å bære for hver Murcia (San Javier) og også Alicante internasjonale flyplasser, er Cabo Roig ligger på N-332 kyststien mellom Pilar de la Horadada og også Torrevieja. Det kan også være praktisk fant fra motorveien AP-7, avkjørsel 763 (La Zenia) eller veikryss 768 (Dehesa de Campoamor).

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map