Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Boliger til salgs i Campoamor: nå er på tide å kjøpe i Campoamor

Nå er muligens den beste tiden å kjøpe et hus i Spania. Oppdag våre hus til salgs i Campoamor.

Vi satt til rådighet de beste eiendommene på markedet i området i Orihuela Costa. Mevilla eiendom vi jobber hver dag for å kunne tilby best kjøpe muligheter til våre kunder og identifisere de beste tilbudene å tilby den mest komplette personlig servicen.

I våre kontor finnes i Cabo Roig, men vår katalog består av høy status eiendommer som ligger forskjellige steder i Orihuela Costa og Torrevieja. Spesielt skal vi snakke deg gjennom denne artikkelen om våre boliger til salg i Campoamor.

Vi tilbyr deg fantastiske hus av ulike arkitektoniske stiler, hvorav mange har eksklusiv utsikt over Middelhavet. Vær oppmerksom på at vårt tilbud inkluderer både brukte eiendommer og ny konstruksjon. De aller fleste har svømmebasseng, garasje, hager, peis eller terrasser blant andre elementer.

Ved å bo i Campoamor, vil du ha muligheten til å oppleve et paradisiske miljø, godt kjent i helle området for kvaliteten på sine strender. Faktisk, majestetiske Glea stranden, stranden av ti topper eller den uovertruffen Cala de Campoamor er geografisk poeng med stor naturskjønnhet og krav for første bestilling for alle som søker å nyte sjøen i strender av utmerket kvalitet.

Campoamor er også et flott sted å nyte spille golf omgitt av frodig natur og landskap fra Middelhavsområdet av stor skjønnhet. Det milde klimaet i området vil tillate deg å nyte golf hele året i .

Ta kontakt med oss hvis du er på utkikk etter boliger til salg i Campoamor.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map