Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Boliger til salgs i Cabo Roig: huser ved sjøen

Boliger til salgs i Cabo Roig: hus ved sjøen

Hvis du er på utkikk etter boliger til salgs i Cabo Roig, ikke nøl med og klarert Mevilla eiendomsmegling. Oppdag våre hus i Cabo Roig.

Vi minner på at i Mevilla eiendomsmegling spesialiserer vi i eiendom i området i Cabo Roig, en av de mest eksklusive områdene i alle Costa Blanca South. Vår katalog av egenskaper starter på kun €86.500, som representerer en enkelt pris for et første nivå huset ligger i et av de mest priviligerte områdene av Costa Blanca.

Det fleste av huser har elementer av første nivå, som svømmebasseng, solarium, installasjon av klimaanlegg eller garasje blant andre. Det enorme utvalget av kvadratmeter og antall rom lar deg finne boligen som passer dine behov.

Kjøpe en eiendom i Cabo Roig menes å kjøpe et hus i en unik setting, som er preget av skjønnheten i de lokale strendene og sine vakre bukter med krystallklart vann. Bor her kan du nyte rask tilgang til andre steder, i tillegg til de prestisjefylte golfklubbene som distribueres av alle Orihuela Costa og Torrevieja.

Vi minner deg at vår katalog av boliger til salgs i Cabo Roig inkluderer både nye og andre hånd huser. I tillegg tilbyr vi en rekke arkitektoniske stilarter, som vi tar sikte på å tilfredsstille ønskene til noen kjøper. Vi sette din disposisjon begge stil hus moderne og Avant, som tydelig klassisk eller rustikke boliger.

Ta kontak med vår agenter hvis du er på utkikk etter boliger til salgs i Cabo Roig. Vi vil tilby deg best mulig omsorg slik at du finner ditt drømmehus i Spania.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map