Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Boliger til salg i Villamartin: Din perfekt boliger foran havet

Hvis du er ute etter boliger til salgs i Villamartin, vi tilbyr deg et bredt utvalg av eiendommer av flotte funksjoner og flott design.

Vi tilbyr for tiden seks boliger til salg i Villamartin, som er preget av utmerket kvalitet og statister. Dette er et sett av huser med forskjellige stiler, fordi vi begge husene moderne og tidsriktig stil og klassisk design.

En av de mest verdsatte aspekter av våre boliger for salg i Villamartin er sin førsteklasses beliggenhet. Villamartin ligger i hjertet av en prestisjefylt Golf Club: Golf Villamartin. Den flotte plasseringen av våre eiendommer vil tillate deg å nyte en unik atmosfære og en atmosfære preget av det grønne gresset og Middel bris. Gjestene kan nyte sin favorittidrett på en daglig basis.

Vår nåværende portefølje av eiendommer tilbyr ekte luksus huser. De romslige og luftige interiører dimensjoner av vårt tilbud vil tillate deg å nyte en unik plass.

Legg merke til at eiendomsmarkedet i Spania peker til noen forbedring. Faktisk siste offisielle data fra National Statistics Institute (INE) viser en sterk økning i aktiviteten. Konkret har det vært en 25% økning i salget av tidligere brukt boliger i forhold til 2013 Selv om ikke kan snakke åpent utvinning, ja det mange eksperter peker mot en stabilisering av markedet, noe som betyr at vi er i en ideell tid til å bli oppmuntret til å kjøpe.

Kort sagt, hvis du er fast bestemt på å kjøpe et hus i Villamartin, Orihuela Costa Sur, Eiendom i Mevilla vi kan tilby akkurat det du leter etter. Ta gjerne kontakt med våre agenter hvis du trenger mer informasjon.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map