Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Boliger i Cabo Roig

Det er mange attraksjoner som man kan finne når du tenker på å kjøpe en strandvilla i hvilken som helst by på Costa Blanca for å være en hyllest til en flott ferie eller et sted å bo etter pensjonsalder, andre hjem ... etc. Det er mange grunner som kan presse deg til å finne en eiendom i Cabo Roig eller en annen by på Costa Blanca. Men for kundene Mevilla Eiendom har vært en sann glede å oppdage en av de beste spisetilbud i verden.

Oftest kommer til Costa Blanca for å nyte sine flotte strender, fritid, ferie og avslapping. Det er svært fasjonable også helse turisme, som rømmer fra kulden og skyer i sine opprinnelsesland, er utenlandsk turist interessert i å kjøpe eiendom nær sjøen i Middelhavet kysten og dermed nyte mer privilegert naturmiljøet og de mange strendene høyt nivå som er i området.

Når her våre kunder har all vår støtte og råd for å lette prosessen med tilpasning til sin nye eiendom. I Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin eller noen av de strategiske steder hvor vi har boliger, kan man lett få tilgang til den fantastiske kultur og mat av det i området.

Dermed vil våre kunder finne ni seks Michelin-stjerner henger nær bolig på Costa Blanca Mevilla som Quique Dacosta, med tre på restauranten hans i Denia etablissementer; og Pepa romerne, Ondara Casa Pepa, Kiko Moya, L'Escaleta Cocentaina, Susi Díaz, La Finca de Elche, Alfonso Egea, Alfonso Casa de Orihuela Costa, María José San Román, Monastrell av Alicante, og Alberto Ferruz, Bon Amb Javea, med ett hver.

Foruten det rike gastronomiske tilbudet første klasse, vil du finne alle smaken av Middelhavet i enhver etablering eller restaurant ved havet flørtende og steder som spesialiserer seg på internasjonale retter. Alternativer til enhver smak og alt det beste som kan nytes fra vårt land for å kjøpe ved havet og våre hjem i Costa Blanca lommer. Kontakt Mevilla og våre agenter vil begynne å arbeide for å finne en eiendom i Cabo Roig og bedre muligheter, og som kan møte klima og miljø på Costa Blanca i topp stand.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map