Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Bolig i La Zenia

Leter du etter en eiendom i La Zenia? Så, inviterer vi deg til å kontakte Mevilla Real Estate. Vi har et stort utvalg av boliger i La Zenia.

Mevilla eiendomsmegling tilbys et fullservice eiendomsmegler råd å tilby best hjem i Costa Blanca. Har med et stort antall eiendom i La Zenia og vi ønsker å oppdage dem gjennom denne artikkelen.

Våre års erfaring har ført oss til å sette til rådighet for våre klienter og venner de beste eiendommene. Vi har alle typer boliger (bungalower, leiligheter, villaer, rekkehus, etc.). I tillegg vår omfatter både luksus og rimelige boliger, men alltid opprettholde et nivå av kvalitet, forsiktig og på høyden av forventningene til kundene våre.

En rekke hus i La Zenia tilbud er preget av har variert dimensjoner og ligger ved havet. I tillegg, har mange av dem en moderne og fengslende design. Elementer som installasjon av klimaanlegg, svømmebasseng, parkering, eller terrasser finnes i mange av eiendommene våre tilgjengelig.

Så hvis du leter etter en nye og brukte boliger, Mevilla eiendom tilbyr vi mer forsiktig utvalg så finne hjemmet til dine drømmer ved sjøen er en enkel og uforglemmelig opplevelse.

La Zenia er et flott sted der du bor, siden modernitet og naturen går hånd i hånd på dette punktet på Costa Blanca. Fra La Zenia er enkelt å nyte en rekke fritids takket være La Zenia Boulevard, et avant-garde kjøpesenter som integrerer alle typer butikker og spisesteder. Majestet og vakre strendene tilbyr også en naturlig makeløs til byen.

Vi inviterer deg til å kontakte oss hvis du er interessert i å kjøpe en eiendom i La Zenia.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map