Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Bolig i Cabo Roig

Å kjøpe en bolig i Cabo Roig er veldig lett med Mevilla eiendom. Vi har et stort utvalg av boliger i Cabo Roig.

Vi inviterer deg til å oppdage våre rådgivende tjenester av eiendommer som vi kan tilby til deg.Hjelp og egendefinert regler for å hjelpe deg å finne huset til dine drømmer i Cabo Roig. Vi har lang erfaring i fast eiendom, så vi vet hvordan å gi rådighet for å kjøpe det mest eksklusive eiendommer.

Glem unødvendig hodepine og få råd av våre fagfolk, som vil hjelpe deg å løse alle byråkratisk prosedyrer knyttet til kjøp av ditt hus.

Vi har et utmerket utvalg av huser i den vakre Cabo Roig og vi ønsker å oppdage det i detalj. Vårt utvalg av eiendom inkluderer rekkehuser, villaer, leiligheter eller tomter blant andre. Dessuten, har vi begge eiendommer både nye og brukte huset med flotte funksjoner. Huser med ulike dimensjoner , så vi er overbevist om at du finner ikke den minste ulempen av å finne det ideelle hus til deg i Cabo Roig fra vårt omhyggelige utvalg.

Cabo Roig er en av de beste stedene på Costa Blanca for å kjøpe et hus , siden den veldig nær til sjøen og er omgitt av et naturlig miljø av første nivå. Gode veiforbindelser kan du nå attraksjoner som den splitter nye shoppingsenteret La Zenia Boulevard eller noen av de mange golfbanene i området uten problemer.

I Cabo Roig er mye fritid lokale og grunnleggende tjenester (restauranter, barer, supermarkeder, lege sentre, etc.) veldig stor, så vi kan si at Cabo Roig integreres perfekt med alle moderne bekvemmeligheter i et naturlig miljø av makeløs skjønnhet.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss hvis du er på utkikk etter en flott hus i Cabo Roig.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map