Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Beachside Villa zum Verkauf in Cabo Roig Orihuela Costa

5 grunner til å kjøpe din eiendom på Costa Blanca

Hvis du har vært på middelhavskysten av Spania vet du hva det er å nyte. Har du sjekket prisene? Hvis du ønsker å kjøpe er nå. Vi minner om 5 grunner taler for det.

Du jobber hardt for livet å nyte livets gleder. Spise en deilig paella ved sjøen, sitter på en terrasse med mennesker vi elsker, når solen varmer og glede oss med lyden av ren natur. Kan det være noe mer perfekt? Hvis du kjenner denne regionen, vil du enig i at det å ha et hjem her du vil nyte livet som du alltid har drømt om.

I Mevilla CB er vi klare til å hjelpe deg med alt du trenger hvis du ønsker å realisere denne drømmen. Sjekk ut vår katalog av eiendommer i Orihuela Costa, og hvis du er interessert i noen, kan du kontakte oss. Vi vil hjelpe deg med alt du trenger for å holde deg å nyte ditt hjem i Spania snart. I dette innlegget tar vi deg fem grunner til hvorfor du bør kjøpe en eiendom på Costa Blanca.

1. Et privilegert klima.

Lukk øynene og ta fantasien. Hva ville du gjort hvis du bodde på et sted hvor solen skinner hele året? Costa Blanca har 2800 soltimer i året, med en gjennomsnittlig årlig temperatur på rundt 20 grader.

2. fritidsaktiviteter innen rekkevidde.

Denne regionen har alt. Nærhet til de beste strendene, til nasjonalparker omgitt av folk med stor sjarm, nyte god mat, eller fotturer .... Noen av de beste golfbanene i landet. Tror du lite?

3. uslåelig pris for eiendomsmarkedet.

Har du tatt en titt på det som gir deg eiendomsmarkedet i denne regionen? De er de beste prisene har aldri vært. I Mevilla CB har vi et omfattende elektronisk katalog der du finner alle typer eiendommer som leiligheter, villaer og bungalower, både nytt og brukt, om de viktigste kystbyene i Orihuela Costa

4. sunnere verden Region.

Verdens helseorganisasjon (WHO) mener at mikroklima i denne regionen er blant de friskeste i verden. Den kombinasjon av faktorer slik som tilstedeværelsen av laguner, sjøtemperatur, fravær av forurensning og miljø vare er betydelige faktorer som spissen balansen.

5. En nettverkstilgang og effektiv transport.

Hele regionen er lett tilgjengelig fra motorveien, men er også nærhet av flyplassene i Alicante og Murcia gir en umiddelbar tilknytning til Europa. Takket være den lave kostnader, stadig de flypriser er mer overkommelig. Det er ingen unnskyldning. Du kan nyte livet her, og besøke dine kjære når du vil. Men kanskje det er bedre at de kommer til å se deg.

Har du tatt en titt på vår katalog? Klart det er noen eiendom som du likte. Hvis ja, legg dem på favoritter, så kan du gjenopprette lett tilgang til nettstedet vårt fane som. I Mevilla CB gir vi alt for du nyter eiendommen i drømmene dine så snart som mulig. Kontakt oss på telefon, mail eller via vår hjemmeside.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map