Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Beachside Rekkehus for salg i Campoamor Orihuela Costa

Beste Attraksjoner i Dehesa de Campoamor

Orihuela Costa tilbyr noen av attraksjonene med mer skjønnhet middelhavskysten. Denne artikkelen vil fremheve noen steder du ikke bør gå glipp av hvis du besøker Dehesa de Campoamor.

La Dehesa de Campoamor er en vakker kystby, som er festet til den sørlige delen av byen Cabo Roig, med bygninger uforstyrret mellom de to stedene. Området er en del av Orihuela Costa, og byutvikling er en blanding av utviklingen av høye blokker med områder med individuelle villaer, med brede avenyer og mange parker.

La Dehesa de Campoamor er et område rikt på vegetasjon, hovedsakelig furu, og er kjent for sine strender og marina med yacht club Miguel Caballero. I denne artikkelen fra Mevilla CB, gir vi deg informasjon om alle av dem.

Campoamor stranden.

Denne stranden, også kalt Barranco Rubio Stranden er veldig bred og lang strand. Ligger rett etter yachtklubben, i den sørlige delen, er det mer enn 675 meter lang, og vandre langs kysten lenger sør kan vi nå neste stranden, Playa de Mil Palmeras, langs en liten klippe som når sjø.

Campoamor stranden er ganske bred, er nesten 60 meter bred.

I motsetning til nesten alle strendene i området i Cabo Roig, på stranden i Campoamor ingen parkeringsplass, og det er derfor det er en strand som vanligvis ikke delta innbyggere eller turister fra andre nærliggende områder, for eksempel Cabo Roig, La Zenia, Punta Prima, Playa Flamenca eller Torre de la Horadada.

Av den grunn denne stranden badegjester kommer fra Campoamor nesten utelukkende.

Playa La Glea.

Litt nord for Campoamor stranden, overfor marinaen Miguel Caballero, på nordsiden, er Playa La Glea, strand preget av sin bredde og god plass til å parkere ved siden av, hva gjør det en spesiell strand med enkel tilgang selv i august, og en av de mest besøkte i området.

Fra stranden Glea kan du vandre langs kysten i nord, til den tredje stranden i Campoamor viker Aqua, og nærmere Cabo Roig La Dehesa de Campoamor.

Den Glea Stranden har blått flagg i mange år, det er 510 meter lang og 70 meter bred. Dybden er veldig gradvis, så det er ideelt for barn og eldre.

Aqua Beach.

Denne stranden er en rekke av viker med sjarm, fra sør til nord enden i Punta Glea Creek, langs den store klippen som danner Punta de La Glea, nesten i Cabo Roig.

På kysten av Calas de Aqua noen steinete områder alternativ bakgrunn, veldig attraktivt å observere livet under vann, så det er vanlig å se svømmere hele året gjør snorkling. Det er et maritimt plass beskyttet av EU og attraksjon for dykkere.

Marinaen og yachtklubben i Campoamor.

Det er verdt å gå å se marinaen i Miguel Caballero i byen La Dehesa de Campoamor, og se det fra ulike perspektiver. Det er en fin rolig sted, omgitt av to store strender, brygge, sjø og furutrær. Ideell for elskere av havet.

Mevilla CB, eiendomsmeglere i Cabo Roig.

I Mevilla CB tilbyr vi eiendommer i de beste områdene i Orihuela Costa, Torrevieja og Cabo Roig. Chalets i La Zenia, Playa Flamenca, og Campoamor luksuriøse villaer med vakre hvite sandstrender og flere golfbaner i nærheten. Sjekk ut vår katalog av eiendommer og ta kontakt med oss dersom du ser noen av dere likte. Vi er glade for å hjelpe deg med alt du trenger.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map