Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Beachfront Leiligheter til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Viktig informasjon om Land Registry i Spania

En enkel notat tjener til å ha maksimal informasjon om en eiendom. Det er ett av trinnene som kan utføres i landet registret. I dette innlegget forklarer vi mer om denne institusjonen.

Ett av trinnene at enhver eiendomsrådgiver for sine kunder ofte gjør er å stille et enkelt notat på eiendommen. Det er et dokument som er svært viktig å vite blant annet den sanne eierskap av et hus eller om det er utestående gjeld. Dette er en av de vanligste prosedyrer som utføres i Land Registry.

I Mevilla CB tilby våre kunder et omfattende real estate service inkludert å finne bolig og andre deler av kjøpsprosessen, vil kostnadene ved salg eller noen råd relatert til eiendomsmarkedet i Spania. Alt du trenger for å bosette seg i Spania vil være så enkelt som mulig.

I denne artikkelen vil vi gi deg informasjon om Land Registry.

Hva er grunnboken?

Land Registry er en offentlig institusjon som er ansvarlig for å skape rettigheter i fast eiendom, med formål å sikre de juridiske og eiendom sikkerhet. Gjennom dette domenet og annen fast eiendom er kjøpt, unngå påstander.

Hva du kan melde deg på registeret av eiendom?

Enhver handling som er relatert til kjøp av en eiendom, og situasjonen de befinner: salg, boliglån, lease, etc.

Er det obligatorisk å registrere eiendommen i registeret?

Det er ikke obligatorisk, men garanterer rettssikkerhet til eieren, som ser sine rettigheter beskyttet i domstolene for noen kontrovers. I tillegg gir en eiendom registreringsdokument Forvent å bli solgt eller venstre i arv.

Det bør differensiere Land Registry Matrikkelen, som er et administrativt register som nødvendigvis må registrere all fast eiendom med en tilsvarende beskrivelse (land, by ...).

Hva koster det å registrere en eiendom i grunnboken?

Det er ingen fast pris, men varierer i henhold til verdien som skal gis til eiendommen, avhengig av deres plassering og egenskaper. Satsene er godkjent av regjeringen, og er tilgjengelig på Official Gazette. Den enkle databladet, som verifiserer som eier og eieren av bygningen, normalt skip samme dag eller neste dag til å søke.

¿Registrering utløper?

Gyldigheten av registreringen av en eiendom ikke har en utløpsdato, så ingen trenger å fornye den.

I hvilke tilfeller er det tilrådelig å konsultere Land Registry?

Når du går til å kjøpe en bolig, bør du gå til registrere deg for å vite hvem som egentlig eier eier av eiendommen, og hvis du har utestående gjeld, siden når gulvet er kjøpt, er deres skatt byrder arvet.

Hvor mye er informasjonen?

Mengden av denne tjenesten, i henhold til informasjon gitt av Association of registrarer av Spania, er 9.02 euro, både vanlig og enkel note for note plassering. Skatten gjelder i hvert tilfelle er ikke inkludert i dette beløpet.

Hvilken verdi gjør en enkel notat av Land Registry?

Den har en rent informativ verdi, noe som begrenser deres bruk. Hvis det tar et dokument med karakter sertifikat, må du be om en Fortsetter Note. I det første tilfellet, kan du bestille via Internett; ved tilgang til en fortsatt Note må fysisk gå til registeret.

Hvilke data trenger å bruke en eneste tone?

Den raskeste måten å stille et enkelt notat er å skaffe det antall registrerte eiendom og registeret hvor eiendommen er registrert. Unnlatelse av å møte disse dataene, må vi gi minst den DNI, NIE eller CIF eieren av huset og samme adresse (gate, antall og byen).

Mevilla CB, eiendomsmeglere i Cabo Roig.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map