Alicante Campoamor golfleiligheter til salgs

Campoamor golfleiligheter til salgs

I Campoamor golfleiligheter til salgs vil du ha muligheten til å bo i en eiendom av høy kvalitet på et fantastisk sted å utøve din favoritt sport hver dag. Hvis du alltid har ønsket å kjøpe et hjem som ligger i nærheten av eller innenfor en golfbane, hjelper Mevill Real Estate deg med å oppfylle drømmen din.

Hvis du bestemmer deg for å gå til våre eiendomsmeglere i Cabo Roig for å kjøpe en leilighet i Campoamor nær golfbaner, kan vi tilby deg forskjellige modeller av hjem som i tillegg til å oppfylle målet ditt om å bo i nærheten av en grønn , vil hjelpe deg å øke -væring ved å tilby deg for eksempel fantastisk utsikt over havet.

Campoamor er et kompleks sammensatt av urbanisasjoner som tilhører Orihuela Costa. Dette området ligger veldig nær strendene i La Zenia og Playa Flamenca. Vår eiendom tilbyr deg en eiendom som du kan våkne opp hver morgen, se på balkongen eller terrassen og tenke på et fantastisk middelhavslandskap.

Når årets varmeste måneder nærmer seg, kan du raskt flytte til stranden og nyte en hyggelig familiedag med soling eller kjøling i det gjennomsiktige vannet. I tillegg er leilighetene våre i Campoamor Golf også veldig nær alle tjenester: restauranter, buss- eller drosjetopp, etc.

Nyt bassenget ditt med å velge Campoamor golfleiligheter til salgs

Har du alltid ønsket at hjemmet ditt skulle ha et basseng å glede seg når solen går ned? Hvis du bestemmer deg for å velge i Campoamor Golf leiligheter til salgs vil du ha muligheten til å kjøpe ditt nye hjem i Orihuela Costa - Costa Blanca med svømmebasseng.

Stranden er et fantastisk sted å slappe av og tilbringe timer og timer med å ligge i sanden eller nedsenket i havbunnen. Men med Mevilla vil vi at våre kunder også skal glede seg over å glede seg over sommerbadingen i et moderne basseng med hageforet.

I tillegg kan vi i Mevilla Real Estate tilby deg en leilighet med svømmebasseng og privat solarium slik at du kan sole deg og solbrune kroppen uten å måtte forlate huset.

Hvis du er ute etter en leilighet til salgs i Campoamor nær golfbaner , med basseng, solarium og havutsikt, kan våre eiendommer i Cabo Roig tilby det til deg.

Oppdag Campoamor golfleiligheter til salgs

Hvis du vil vite grundig Campoamor golfleiligheter til salgs, ikke nøl med to ganger og ta kontakt med våre eiendomsmeglere i Orihuela Costa.

Hvis du vil vite hvor vi er eller kjenne våre måter å kontakte på, gir vi dem deg til å kommunisere med oss og stille oss alle spørsmål du måtte ha.

    Calle Torreon local 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante - Spania

    Тel .: (+34) 966 761 390

    Mo .: (+34) 606 046 275

    · E-post: info@mevilla.com

Vi vil også at du skal vite mer om Mevilla Real Estate gjennom sosiale nettverk. Følg oss i våre offisielle kontoer og kjenn til nyhetene om eiendommene våre til salgs i Cota Blanca:

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map