Alicante Campoamor golf eiendom til salgs

Campoamor golf eiendom til salgs

I Mevilla er vi en spesialist i Campoamor golfeiendom til salgs. Hvis du noen gang har drømt om å kjøpe et hus i nærheten av en golfklubb for å trene svømmetur når du vil, hjelper eiendomsmegling vår deg med å gjøre drømmen din til virkelighet. Campoamor er et ideelt sted å bo både vinter og sommer.

Det utmerkede årlige varme klimaet gjør dette urbane komplekset til en destinasjon som består av innbyggere fra hele Europa: engelsk, nederlandsk, tysk, svensk ... Campoamor er synonymt med livskvalitet og velvære. Det er et rolig sted, men veldig nær strendene i Orihuela Costa.

De hyggelige, milde og litt regnfulle vintrene er et insentiv for alle som ønsker å glede seg over pensjon eller lang hviletid på Costa Blanca. Om sommeren øker Campoamor antall innbyggere betraktelig, som ankommer og leter etter et solrikt sted nær sjøen.

I Campoamor ligger en av de mest populære klubbene på Costa Blanca South, og er preget av å tilby moderne fasiliteter med løvgrunnen og velholdte plenegolfbaner. Hvis du stoler på opplevelsen og dedikasjonen til Mevilla eiendomssektor, kan vi gi deg det golfboligen som passer best for din personlighet.

Campoamor golfeiendom til salgs, hjemmet du lette etter på Costa Blanca (Alicante)

I Mevilla kan vi tilby deg som destinasjon for å forbedre livskvaliteten din i Spania, Campoamor golfeiendom til salgs. Vi har en bred katalog med hjem i nærheten av golfbaner og havet, både i nybygg og i videresalg.

Med Mevilla Real Estate kan du kjøpe en fantastisk leilighet, en stor duplex, en moderne villa eller til og med et omfattende land å bygge. Hele vårt utvalg av boliger til salgs i Campoamor er bygd med høykvalitetsmaterialer, og i dem kan du se gledeområder som: privat basseng eller basseng, havutsikt, hage, solarium, garasje, nærtjenester osv.

Campoamor ligger innen gangavstand fra strendene i Orihuela Costa Playa Flamenca og La Zenia. Disse to strendene er sammensatt av mykt sand og krystallklart vann. Det er strender med blått flagg, så du kan gå med familien og bare tenke på å nyte en fantastisk dag.

Begynn eventyret ditt i Campoamor golfeiendom til salgs

Hvis du ønsker å kjøpe et hjem i nærheten av strendene i Orihuela Costa - Costa Blanca, guider vår eiendom i Cabo Roig deg i det nye eventyret ditt som velger å bo i Campoamor golfeiendom til salgs.

Hvis du vil vite alle detaljene i vår katalog over hjem i nærheten av Campoamor golfbane, kan du kontakte oss ved å ringe oss på (+34) 966 761 390 eller • (+34) 606 046 275.

Du kan også skrive en e-post til info@mevilla.com eller besøke oss på • Calle Torreon local 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante - Spania.

Til slutt inviterer vi deg til å kjenne nyhetene om våre eiendommer gjennom sosiale nettverk. Følg oss på

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map