Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Å Kjøper et hus med basseng i Cabo Roig,Costa Blanca

Hvis du ønsker å Kjøpe en villa med svømmebasseng i Cabo Roig på Costa Blanca vi i Mevilla eiendomsmegling tilbyr deg det beste utvalget av villaer.

Mevilla eiendomsmegling vil å tilfredsstille behovene og smak av hver og en av våre kunder. I denne forstand vet vi godt at en god svømmebasseng er et vesentlig element å nyte sommeren. Samtidig lar milde middelhavsklimaet deg nyte bassenget når som helst hvis ønsket og kan praksis svømming i ditt eget hus

Med tanke på viktigheten av dette elementet, siden Mevilla eiendomsmegling vi vil at de aller fleste av våre villaer har flott svømmebasseng. Noen av dem er bemerkelsesverdig dimensjoner og ved siden av av flotte jacuzzi eller badstuer. Hvis en dag jeg ikke ønsker å gå til Cabo Roig-stranden, du også kan nyte det milde middelhavske klimaet i sitt eget basseng.

I tilfelle at du ønsker å bygge huset ditt fra bunnen eller at villaen du er interessert har ikke svømmebasseng vil fra Mevilla eiendomsmegling vi finne de beste utbyggere i området slik at huser ditt har et viktig element i kortest mulig tid.

Vær oppmerksom på at sammen med våre villaer, mange av bolig rekkehus og leiligheter også har svømmebasseng, så du kan nyte en dukkert uansett type eiendom du vil kjøpe.

Cabo Roig et et paradis punkt i Costa Blanca har det beste stranden som er et referent i området slik at du kan ta et bad når du vil som alternativ ti basseng.

Ta kontat med oss hvis du ønsker å kjøpe et villa i Cabo Roig, Costa Banca. vi har huset med basseng til deg

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map