Villaer til salgs i La Zenia Orihuela Costa

Viktigste fordelene med å kjøpe en eiendom på Middelhavskysten

Hvis du har vært i Spania du trenger ikke å forklare hvorfor det er verdt å leve her. Hvis du ikke har vært, i denne artikkelen vil vi liste de viktigste fordelene ved å leve i paradis.

Alarmen. Du får opp. Kaffe, syltetøy og stasjonen å fungere. Du ser dag etter dag som regnet treffer frontruten på bilen din. På dette punktet er det lett å huske den strålende solen som du liker på din siste ferie i Spania. Og til de landsmenn som har kommen deg der solen skinner hele året. Ta deg tid lurer på om du ville ha mot til å ta den samme avgjørelsen som dem. Og mesteparten av tiden svaret var ja. Du har tatt en titt på prisene, og vet at de er bedre enn noensinne. Du har råd til. Du fortjener det.

I de siste 30 årene hundretusener av europeiske borgere har tatt den samme beslutningen. Liker du deg også til å bli en av dem? I så fall har du kommet til rett sted. I Mevilla CB ble vi venter på deg. Hvis du er ute etter en eiendom for videresalg eller nybygg i Orihuela Costa, sjekk ut den elektroniske katalogen av vår nettside.

I denne artikkelen vil vi resumirte de viktigste fordelene av å komme for å leve i dette paradiset som er Costa Blanca. Men hvis du har vært her, og at du vet.

Perfekt Vær

Det er vel kjent at klimaet og livsstil påvirker helsen. Folk som bor i varme, solfylte klima er generelt lykkeligere og mer avslappet enn de som bor i kalde, våte klima. Costa Blanca har over 300 soldager i året.

Billige Livsforsikring

Spania fortsetter å nyte en billigere levekostnader hvis det sammenlignes med de omkringliggende land i Europa. Den utenlandske befolkningen her får en god livskvalitet til en ikke så høy pris. Betal din hjemme, månedlig nødvendige utgifter, og spise ute mer enn 8 ganger i måneden er mulig i dette paradiset.

Landskap Paradise

I Costa Blanca er det landskap av alle typer, alle virkelig vakkert. Innsjøer, fjell, sumper, skoger, daler, klipper og selvfølgelig, vakre strender. Variasjonen av landskap i denne regionen er overraskende som har blitt tatt opp i det, men også til de ca 40 millioner turister som kommer til Spania hvert år.

Middelhavet livsstil

På Costa Blanca du jobber for å leve, og ikke omvendt. Tempoet i livet er mer avslappet, og hvis noe premium nyter tid med venner og familie. Hvis du ikke er herfra, kan det hende du må venne deg til å spise litt senere enn i hjembyen din, som gjør spanjolene. Selv om du kan alltid nyte fordelene etter en tretti minutters lur.

Enestående mat

Den internasjonale prestisje av spansk gastronomi vokser hver dag. Faktisk har middelhavsdietten blitt berømt Spania ble anerkjent på den tiden av UNESCO for sin kulturelle betydning. Kan du tenke deg å være i stand til å nyte disse oppskriftene som rik hver dag?

Dette er hva som venter deg hvis du bestemmer deg for å kjøpe hjem til dine drømmer i Orihuela Costa Så hva venter du på? Kontakt med Mevilla CB i dag og begynne å hjelpe deg å finne den eiendommen du har tenkt tid. Vi arbeider utrettelig for å oppnå full tilfredsstillelse av våre kunder ring oss nå.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2018 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map