Seafront Leiligheter til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

7 Poeng å vurdere når du kjøper en bolig videresalg

Når du kjøper et videresalg hjem er viktig å vurdere noen aspekter som vi unngår ytterligere problemer. I denne artikkelen vil vi liste 7 tips.

En av de viktigste avgjørelsene når vi er fast bestemt på å kjøpe en bolig, er om det er nytt eller brukt. Et utvalg av brukte eiendom i Orihuela Costa, og hvis noe fanger oppmerksomheten til disse husene er nå utvilsomt sin pris.

I Mevilla CB, vår erfaring over 10 år gir oss mulighet til å forstå de spesielle behovene til våre kunder for å tilby profesjonell rådgivning gjennom hele prosessen. I denne artikkelen vil vi gjennomgå syv aspekter å vurdere når vi kjøper et videresalg hjem.

1. Sjekk tilstanden på eiendommen.

De bør grundig teste alle strukturer og fasiliteter for boliger. Dette inkluderer fra det elektriske systemet, VVS, kommer av størrelsen på rommene, som for eksempel å sjekke om alt passer beskrivelsen gitt av eieren. Informasjonen av reformene vil være en svært viktig aspekt å vurdere.

2. Be naboene.

Detaljene som kan gi naboene er også viktig. Noen ganger en historie er for billig for en grunn: det er noen ekstra utgifter, et kjent problem med eiendommen må gjøres ... Denne informasjonen skal vite det før det er for sent.

3. Gå til Land Registry.

Det er viktig å nærme Land Registry for å finne en rekke vitale data om eierskap og avgifter som kan veie på gulvet. Den enkle notatet er dokumentet som gir denne informasjonen. Den enkle notat kan inneholde mange overraskelser som er verdt å vite.

4. Se huseiere.

Du bør kontrollere at innehaveren av eiendommen er klar over utbetalinger beboerne. Ellers kan gjelden være på kjøperen.

5. Sjekk den kommunale informasjonen.

Hvert år huseiere må betale eiendomsskatt, eiendomsskatt. Hvem ønsker å kjøpe en brukt flat bør kontrollere at det er betalt. Du kan gjøre på Rådhuset eller spørre selgeren den siste kvitteringen.

6. Sjekk innvilgelse av boliglån med banken.

Før et forskudd for bolig, må du være sikker på at bankens boliglån innvilget. Dette vil forhindre unødvendig lidelse oss at det kan oppstå.

7. Vurdere alle kostnader ved salget.

Når du kjøper en videresalg eiendom, må du betale en rekke avgifter, for eksempel kapitaloverføringer og dokumenterte handlinger. Å vite hvor mye skatt i verdien av hjemmet og hvordan å betale vil være avgjørende for å ikke ta unødige skremmer.

Hvis du er på utkikk etter en ny eller videresalg i Orihuela Costa eiendom, sjekk ut den elektroniske katalogen av CB Mevilla egenskaper. Du kan også kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut skjemaet på våre nettsider.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map