Rekkehus til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Alt du trenger å vite om energiytelse sertifikater

I årevis alle nye bygge boliger i Spania må ha en energi ytelse sertifikat. I denne artikkelen forteller vi deg alt som er å vite om dem.

Effektivitet sertifikater spesifiseres ved hjelp av en skala fra syv bokstaver fra A til G, nivået av CO2-utslipp i forhold til dimensjonene på bygningen. Dermed er det ment at kjøperen eller leietaker kan vurdere og sammenligne energieffektiviteten som en ekstra faktor for å gjøre beslutninger om å kjøpe eller leie.

Siden Mevilla CB fortelle deg i denne artikkelen er alt du trenger å vite om energiytelse sertifikater.

Hva er energiattest?

I konstruksjon, er energieffektiviteten beregnes ved å måle energi hvert år ved normal bruk og yrke. For å gjøre dette tar hensyn til alle tjenester som brukes jevnlig som oppvarming, kjøling, ventilasjon, varmtvann og belysning for å opprettholde betingelsene for termisk og belysning komfort, deres behov for vann varmt og inneklima.

Spesielt fanger indikatoren CO2 kilo delt på de kvadratmeter bolig (kg CO2 / m2 per år). For de med en ratio på utslipp under 6,8 kg CO2 / m2 per år er det tildelt bokstaven A, den høyeste rating. Det verste Karakter (G) er for de eiendommer som overstiger 70,9 kg C02 / m2 per år.

Hvilke egenskaper må være sertifisert?

Vanligvis alle eiendommer for salg eller leie. Lovgivningen inneholder noen unntak bygningene må søke om sertifikat, selv om de fleste ikke er representative for den aktuelle boligmassen.

Når du må levere sertifikatet?

Eiere som ønsker å selge sine leiligheter må gjøres tilgjengelig for kjøpere denne tittelen i tiden når operasjonen er utført, mens når det gjelder leie utleier må gi kopi til leietaker. Det vil si, du kan ikke søke om sertifikatet når den har fullført salg eller utleie av eiendommen. Dette sertifikatet er gyldig i ti år.

Hvor du kan spørre?

De som er interessert i å søke om sertifikatet må gå å ha tekniske kvalifikasjoner som muliggjør (arkitekter eller ingeniører). Eieren skal stå fritt til å velge dem.

Hvor mye?

Det er en viss pris. Hver tekniker utfører sitt forslag. Noen nettsteder lar deg få tilgang til tilbud tilgjengelig med tanke på type eiendom og området du bor i.

Hva er straffen?

Loven gir straffer som spenner fra 300 euro til 600 euro i tilfelle av mindre forseelser, 601 på 1000 euro for den seriøse og 1001 til 6000 euro for svært alvorlige.

CB Mevilla, klarerte eiendomsmegling i Cabo Roig.

Har du flere spørsmål om energi ytelse sertifikater? ¿Alle andre aspekter knyttet til salg av boliger?

Kontakt Mevilla CB og hjelpe deg med alt du trenger. Sjekk ut katalogen til vår hjemmeside hvor du kan finne ulike bolig egenskaper. I våre eiendommer eneste tilbudet avtales direkte med eieren, uten mellomledd og best pris.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map