Luxus-Villen zu verkaufen in Cabo Roig Orihuela Costa

7 vinge vanligste feilene når du kjøper et hjem

I løpet av årene vi har jobbet i fast eiendom i Spania har vi sett alt. I denne artikkelen vil vi liste 8 feil vanligvis gjør når du kjøper et hjem. Du er advart.

Kanskje du har besøkt middelhavskysten av Spania og tenker på å kjøpe et hjem her. Priser og kjøps forholdene er gode, og ingen vet hvor lenge denne situasjonen. Hvis du ønsker å oppfylle din drøm om å eie en bolig her, selvfølgelig er det mulig.

Imidlertid har salget av boliger en mørk side som ikke alltid ønsker å se. Det er allment antatt at å kjøpe et hjem, enten til å leve i, eller som en investering det er enkelt. Som eiendom spesialister tror at gjør deg oppmerksom på visse aspekter vil hjelpe deg å unngå å gjøre de samme feilene som allerede har begått mange andre.

Siden Mevilla CB feil du nevnte at du bør være oppmerksom på hvis du tenker på å kjøpe en eiendom i Spania:

1. Ikke bruke penger på en eiendomsmegler spesialist.

Det er en av de første uoverensstemmelser. Vi vil begå en sum penger hver måned i flere tiår til eiere, men de avgifter av en profesjonell for å veilede og overvåke prosessen vi synes opprørende.

2. Meld lett.

Skriften har et språk vanskelig å forstå og for lat, så ikke ta deg tid til å løse dens innhold. Disse papirene kommer til notarius i god tid før signaturen for å vite hva som er signert og avklaring. Gjør det.

3. Tenker at banken er vår venn.

Finansinstitusjonene har sine egne interesser og sørge for din virksomhet. Du må bruke tid på å søke og sammenligne, uhemmet av den første pulsen.

4. Kjøp over våre muligheter.

Vi må være klar over den viktige øyeblikket går gjennom og ikke ønsker å kjøpe huset av vårt liv hvis vi vil være økonomisk druknet.

5. pant med en meget stabil partner.

Ekteskap og innenlandske partnerskap male en mer sikker fremtid i tilfelle av separasjon eller død. En uregulert dating støtter bare usikkerhet. Bli enige om hvilken del av hvem som betaler boliglån kostnader bare 60 euro.

6. Spør familie garantier.

Vi har sett noen tilfeller hvor foreldre hjelpe sine barn med sin signatur slutten. Risikoen er svært høy. Ingen der kunne være en utkastelse to ganger, men dette gjeld arvet av brødrene.

7. Ikke bekymre deg for huseiere.

I årene av krisen var det vanlig i en forstad hadde eid boliger promoter eller en bank. Du sørge for at disse betaler sin kontingent. Hvis de ikke gjør det, taperne er alle eiere.

Mevilla CB, eiendom i Cabo Roig-La Zenia.

Nå som du har lest dette, er du advart. Hvis du ønsker å kjøpe, sjekk ut vår katalog av eiendommer i det du vil finne alle typer boliger, både videresalg og nybygg: hus, leiligheter, bungalower, land etc.

CB Mevilla egenskaper tilbyr avtales direkte med eieren, uten mellomledd og best pris. Kontakt oss, vi er glade for å hjelpe deg med å finne den boligen du leter etter.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map