Luxury Villas til salgs i Villamartin Orihuela Costa

5 Attraksjoner som vil gjøre deg falle forelsket i Orihuela Costa

Har du allerede besøkt Costa Blanca? Hvis så, kanskje du har blitt fristet til å kjøpe eiendom her. Har du lagt merke til prisen?

Nå er den beste tiden å kjøpe, det er ikke forventet å stige. Men skynd. Bargains ikke vent for alltid. Hvis du allerede har bestemt seg for å kjøpe, bør du få i hendene på eksperter som vil gjøre alt enklere.

I Mevilla brukt CB over 10 år å hjelpe europeere av alle nasjonaliteter å oppfylle sin drøm om å skape sitt hjem i Spania. I dette innlegget presenterer vi deg 5 ting som vil gjøre deg forelske seg i en av de beste stedene på Costa Blanca Orihuela Costa.

1. paradisiske strender.

Denne regionen har noen av de mest spektakulære strender på middelhavskysten. Playa de la Zenia, Playa Flamenca, Campoamor Dehesa, eller Cala Capitan tilbyr en rekke flotte steder hvor du kan gå, pluss en blå vannet makeløs. Alle disse strendene er anerkjent Blått Flagg og Q for Quality Tourism.

2. De beste golfbanene på Costa Blanca.

Området har 5 felt av internasjonal berømmelse, som har vert noen av de beste europeiske turneringer. I tillegg til disse golfbaner har blitt bygget nye boliger for å møte behovene til alle elskere av denne sporten.

3. En region full av sjarm.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke Torrevieja, Guardamar, Santa Pola, Pilar de la Horadada, Dehesa de Campoamor, Punta Prima, Mil Palmeras, Torre de la Horadada eller noen magiske hjørnet av mange som huser dette området.

4. The Mall La Zenia.

Det er den største i Europa. Den har 16.000 kvadratmeter med ca 200 butikker, og utallige teatre og restauranter. En eksepsjonell for fritid med hele familien.

5. Den største utvalg av eiendommer til den beste prisen.

Denne regionen er hjem til en byutvikling som har et bredt utvalg og mangfold. Både nybygde og andre hånden. Leiligheter, rekkehus, villaer, ... Nær stranden eller golfbaner. Alt du kan tenke på.

Hvis du tenker på å kjøpe eiendom i Orihuela Costa, sjekk ut katalogen av eiendommer Mevilla CB. Klart vi leter etter.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map