Luxury Villas til salgs i Playa Flamenca Costa Blanca

Viktige fordeler Energy Certification

Spanske og EUs regelverk krever energi sertifikater i hjemmene. Det blir ofte sett på som et påbud. Men hva er fordelene? Vi forklarer.

Kanskje i søket etter boliger i Middel du har støtt informasjon om energimerking av bygninger. Det er vanlig, særlig hvis de er nylig bygget. Noen ganger med så mye informasjon som har å gjøre med de juridiske aspektene homebuyer du kan gjøre et rot. Det er ikke alltid lett å vite om nytten av disse energisertifikater.

I Mevilla CB tilbrakte vi år rådgi kunder av forskjellige nasjonaliteter i søk og kjøp av boliger i Orihuela Costa. Denne erfaringen forplikter oss til å holde seg à jour med alle myndighetskrav og alle juridiske forhold knyttet til vår virksomhet.

Snu til energiytelse sertifikater i andre land har lenge fremmet energivurdering av hus og bygninger i sine byer, og dermed få en rekke fordeler. Ønsker du å vite?

En reduksjon av energiforbruket.

Studere strukturelle egenskaper og anlegg av en bygning lar deg finne årsakene til at slike problemer oppstår som fuktigheten i windows, passerer veldig kaldt om vinteren og varmt om sommeren med bruk av oppvarming og kjøling involvert, etc. Alt dette øker energiforbruket som kreves for å opprettholde komfort forholdene.

Å vite problemområder, kan du handle på dem for å eliminere problemer og redusere bruken av air condition, som vi redusere energibehovet. Dette innebærer følgende fordel ...

2. besparelser.

Reduserer behovet for å forbruke energi for å opprettholde komfort forholdene det er direkte gjenspeiles i reduksjon av strømregninger og drivstoff. I mange tilfeller er kostnaden for å gjennomføre de reformene eller forbedringer lønnsom takket være besparelser generert, og jo mer tiden går, jo større besparelser som prisen på energi ikke for klatring.

Høydepunkt tredje i boligmarkedet.

Inkludert energi skiltet vårt hjem eller lokaler i emisjonen eller kunngjøring vil gi en mer effektiv sammenligne mellom egenskaper og de som ikke er det. Dermed kan vi tilføre verdi til eiendommen vår for å gjøre det mer attraktivt for forbrukeren, og skiller seg ut fra de andre tilbudene.

Dra nytte 4. tilskudd og subsidier.

Regjeringen i Spania, i Housing Plan 2013-2016 etablerer tilskudd og subsidier for å gjennomføre reformer og oppussing for å forbedre energi vurdering redusere etterspørselen og energiforbruk. I noen tilfeller kan slik støtte være rundt 50 euro per kvadratmeter.

5. beste komfortable forhold.

Alle forslag til forbedringer som er inkludert i energiattest og anvendt i bygninger, i tillegg til å forbedre poengsummen din, bærer med seg en forbedring i komfort forholdene.

Bor i et hjem med klasse A, der oppvarming er ikke nødvendig i løpet av vinteren, som bor i et hus der air condition om sommeren ikke er nødvendig, er det en stor helsegevinst, typisk forkjølelse ved plutselige temperaturendringer forsvinne og mange andre forhold.

6 Respekter miljøet.

Redusere energiforbruket blir mulig å redusere forbruket av mange andre naturressurser, og dermed bidra til å holde alle disse stedene at når vi skulle gå, holde dyr habitater både imponere oss og til slutt testamentere våre barn en verden der å leve.

CB Mevilla, klarerte eiendomsmegling i Orihuela Costa.

Er du ute etter eiendommer i Orihuela Costa? Du er på rett sted. Kontakt Mevilla CB og vi vil hjelpe på noen måte mulig i din bolig søket. Begynne å sjekke vår web katalog og forteller oss at interessen du de fleste hjem. Hvis du putter i dine favoritter, vil du se dem alle sammen ved å klikke her.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map