Luxury Villas til salgs i La Zenia Orihuela Costa

Den 7 mest verdsatt av homebuyer på stranden i Spania

Behovene til hver klient er unike. Men det er noen aspekter som de fleste aksjer i sin søken etter bolig i Spania. I denne artikkelen nevner vi de viktigste.

Hva gjør velge ett område eller en annen i Spania? Hvilken type eiendom for? Det er mange faktorer, mange som kunder og behov. Generelt er kundene tiltrukket av den spanske kysten aksjen sin preferanse for den eksepsjonelt klima, avslappet livsstil, middelhavs skikker, vakre strender etc.

Enten du ønsker et hus for pensjonering, for ferier eller som en investering, det er vanlige elementer som gjør oss velge det ene eller det andre. Når sannheten, hva det søkes om er et hjem for å nyte: en god beliggenhet, nær til nærliggende tjenester og, fremfor alt, alt som gjør at komfort og avslapping.

I Mevilla CB avslører vi hvilke forhold som påvirker de som bestemmer hva deres beach house:

1. Boliger med havutsikt.

Hvis vi er på utkikk etter et hus nær sjøen, som er mest verdsatt er utsikten over kysten, et vesentlig element i feriehuset. Havet er en skatt og se til horisonten over det gir den ultimate følelsen av ro og livskvalitet.

2. Områder med kystlinje med alle tjenester.

Her mange faktorer er tatt hensyn til: miljø, priser, kulturminner og fritid, livskvalitet i området, type kosthold og sportsaktiviteter, blant andre. I denne forbindelse middelhavskysten er en av favoritt for shoppere. En ekstraordinær verdi, en usedvanlig rik natur- og kulturmiljø og Middelhavet livsstil med sin gastronomi og sine sunne vaner er noen av fordelene som kjennetegner den spanske kysten og ligger i dette området blant favorittsteder å nyte vår bryte tid.

3. God tilgang til transportnettet.

Nærheten til boligkomplekset på flyplasser, togstasjoner eller AVE og hovedveiene, er faktorer høyt verdsatt av søkemotorer boliger i den spanske kysten. Og for dem som er utenfor, er det svært viktig å ha nærhet til alle fasiliteter, transport og formler med våre land.

4. fasiliteter innen utviklingen selv.

Bassenger, spa, klubbhus, kafeteria med utendørs terrasse, lekeplass, jacuzzi, gym og underholdning og shopping: Når du leter etter et sommerhus alle tjenester som et feriested eller feriested ville gi verdsatt tjenester som er mest innflytelsesrike. Målet er å ha alle tjenester og av høyeste kvalitet på hånden for å ikke avbryte ferien vår.

5. Etter salg tjenester.

I dag, ikke bare tenke på å kjøpe eiendommen, men også i oppmerksomhet at kunden vil senere detalj å kjøpe: fiksing og triksing, møbler, fasiliteter når komplett formaliteter av skriving og forvaltningstjenester vann, elektrisitet og gass, etc.

I denne forbindelse fortjener spesiell omtale overholdelse av frister i huset er utstyrt med alle detaljer og overvåket. Det er av ekstraordinær verdi til en kunde som skal leveres og forenkle livet. Dessuten, når kjøperen ikke er innfødt Spania. Nyt hjem i Spania fra dag uten å tenke på noe, er det for denne klienten spesielt mye vekt.

6. Garantier produktet solgt.

Tilliten til selskapet som leier kjøp av bolig bør være grunnleggende. Den ultimate hjem levering til kjøper må svare nøyaktig de egenskapene som ble avtalt før bygging eller salg service. Det er derfor viktig å finne en eiendomsmegler tillit selskapet og finne kommentarer og anbefalinger fra tidligere kjøpere.

7. Vanguardia og integrering inn i miljøet.

Flere og flere kunder velger alternativer som tilbyr effektive løsninger både når det gjelder plass og moderne komfort og omsorg i design. Det samme gjelder for bolig som helhet: en nyskapende og fullt integrert i den arkitektoniske utformingen miljøet er høyt verdsatt som det anses som gjør opplevelsen av å leve enda mer behagelig og hyggelig.

Mevilla CB, salg av luksuriøse villaer i Orihuela Costa.

I vårt tilbud fanget eiendom eier direkte, uten mellomledd og beste eiendommene pris. Sjekk ut vår katalog av eiendommer.

Å ha våre kontorer i Cabo Roig tilbudet gjør at alle villaer til salgs i dette området og tilstøtende områder i Orihuela Costa, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia og Playa Flamenca, nå Punta Prima Torrevieja og La Veleta.

Ring oss i dag og vi vil komme til å arbeide med å finne din beach house.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map