Eiendommer til salgs i Cabo Roig | Mevilla

Klimaet, tørt, er et av de sunneste i verden, med mer enn 300 soldager og en gjennomsnittstemperatur på 20º C.

Cabo Roig mottar en stor tilstrømning av turister om sommeren, og kombinerer utlendinger og beboere i perfekt harmoni.

De største strendene: Cala Caleta og Cala Capitán ble tildelt Blue Flag, for deres skjønnhet, miljøvern og kvalitet på tjenestene.

Mangfoldet og kvaliteten på tjenestene og restaurantene er optimal, både på stranden og i havnen i Cabo Roig, med lett tilgang fra stranden.

Front line villaer til salgs i Cabo Roig

Hvis drømmen er å ha fantastisk utsikt over havet og / eller være på stranden det du leter etter er en eiendom på strandpromenaden. Disse egenskapene er få og er ikke til salgs veldig ofte.

Hva gjør en frontlinje villa unik i Cabo Roig er at det ikke er noen annen utvikling på den spanske kysten som tilbyr like privatliv kombinert med god infrastruktur og gode tjenester.

Normalt vil det være en gate og / eller en bred promenade foran hytta som trekker sjarm og personvern. I Cabo Roig ligger villaen på steinene ca 15 meter over havet. Den lille og romantiske veien som omgir Kappa er 10 m under og forstyrrer ikke ditt privatliv og absolutt ro. Se her et eksempel på en villa på første linje av Cabo Roig til salgs

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map