Eiendom til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Dummies guide for å unngå problemer når du kjøper bolig i Spania

Hjem kjøp er en stor investering, sannsynligvis en av de mest betydelige av våre liv. Det er viktig å gjøre alt for å unngå eventuelle problemer. I denne artikkelen vil vi liste noen tips som vil hjelpe.

Kjøpe et hjem er kanskje en av de viktigste handlinger utført av én person eller en familie enhet. Det er å skaffe et sted hvor vi går til en del av vår intime og personlige liv, og hvor eventuelt skal bygges, fortsette eller utvikle vår "hjem" enten familie eller enkeltperson.

I Mevilla CB bære nok år i dette å vite at hvis kjøpet ikke er gjort riktig, kan konsekvensene vare livet ut. I vårt selskap gir vi en full, rettferdig og ærlig råd du å unngå problemer i fremtiden.

Vår erfaring gjør at vi kan gi disse tipsene for å unngå hodepine i fremtiden.

1. Ta deg tid til å sammenligne.

Nåværende boligprisene i Spania er svært attraktive. Eksperter sier begynne å stige snart. Men det er fortsatt rom for å sammenligne. Uansett hvor attraktivt er prisen eller betingelsene for en eiendom, er det fortsatt mulig å finne andre med lignende forhold. Aldri dørlåser.

2. Forhandle prisen alltid.

Det er anslått at markedssituasjonen gjør at mer enn noen forhandling. Du kan få rabatter i noen tilfeller kan nå 30% av den opprinnelige prisen. Kommer du til å gå glipp av muligheten til å få en slik betydelig reduksjon?

3. Kontroller plasseringen av eiendommen i Land Registry.

Det er praktisk å søke om registreringsbevis for å se om huset er korrekt registrert i navnet til selger eller om det er gratis. For dette trenger du bare å stille et enkelt notat.

Ta hensyn til om boligen er klar over Eiendomsskatt, aksjene i villaeiere, eller var utsatt for leieavtaler eller utleie.

Nye boliger i bygningen skal ha løst sin situasjon i forhold til byutvikling kostnader, byggetillatelse, sertifikat av belegg og lisensen for første okkupasjon.

Hvis det er noen form for belastning, krever det selger til tidligere avbrutt før kjøp.

4. Unngå å gjøre unødvendige utbetalinger.

Prøv å unngå å levere "forskudd" som enkelte institusjoner krever som "uttrykk for interesse" når en eiendom spørsmål.

I tilfelle av innskudd eller signal, ta kontakt med en ekspert eller advokat i forbindelse med mottak, noe som indikerer årsaken til slik betaling, og inkludering i kontrakten innen totale prisen på boliger som vil bli tatt opp skriftlig.

Hvis du kommer til å signere en kjøpsavtale med utleier eller en behørig godkjent representant, får på forhånd et utkast til kontrakt for å signere og ta kontakt med en ekspert. Les kontrakten nøye, særlig straffebestemmelser i tilfelle av manglende tidsfrister som finnes i det, eller ikke endelig gjort kjøpet eller annen grunn. Også oppmerksomme på hvordan utbetalinger, skatter belastes, etc.

5. Analyserer tilstanden på eiendommen.

I noen tilfeller kostnadene for nødvendige reformer kan gjøre det først virker billig ender opp med å bli dyrt. Se nøye på tilstanden til eiendommen og prøve å beregne kostnadene av mulige reformer.

6. Ikke kjøp over midler.

Ifølge Organisasjonen av forbrukere og brukere av Spania (OCU), ikke investere i boliger mer enn 4 ganger netto familiens inntekt. Stige dette tallet er en risiko. Analyserer hva er dine ressurser og finansieringskilder og sette et forbruk tak.

Ikke kast bort tiden drømmer om boliger som du ikke har råd til.

7. Vurdere kostnadene ved salget.

Salgsprisen på leiligheten er nødvendig å legge utgiftene ved salg avhengig av regionen kan stige til 14%.

Mevilla CB, eiendomsrådgivere i Orihuela Costa.

Har du noen spørsmål om innkjøpsprosessen i Spania eller noen papirer spesielt? Kontakt Mevilla CB og hjelpe deg i alt som er relatert til søket etter boliger i Spania.

Hvis drømmen er å leve i en eiendom i Cabo Roig eller i en av de beste villaene på strandpromenaden på utviklingen som La Zenia, hos oss vil du finne eiendommen for salg du leter etter. Sjekk ut vår katalog av eiendommer i den vil du finne store muligheter, leiligheter, luksuriøse villaer og leiligheter for salg til konkurransedyktige priser.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map