Eiendommer funnet

dupleks å selge i Cabo Roig

Cabo Roig er et flott sted å kjøpe en leilighet i Spania, og en sentral beliggenhet på Orihuela kysten for å nyte alt som Costa Blanca kan tilby. Hjem til to vakre blå flagg strender, en fantastisk marina, og det beste utvalget av barer og restauranter på Costa Blanca.

Vi tilbyr for øyeblikket tosidig i Cabo Roig av høy kvalitet og stor verdi gjennom Orihuela Costa.

Mevilla Real Estate har hjulpet sine kunder med å finne sitt perfekte hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi har et utvalg av høy kvalitet leiligheter til salgs i Cabo Roig, til priser for alle budsjetter. Og hvis du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss, og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du vil ha mer informasjon om eiendommer til salgs i Cabo Roig, vennligst ta kontakt med vårt salgsteam for personlig oppmerksomhet. Her vil du komme direkte til alle villaer og luksuriøse villaer som er til salgs i Cabo Roig. Selvfølgelig direkte fra eieren og til den beste prisen som alltid på din pålitelige Cabo Roig eiendomsmegling.

Mevilla har ditt hjem eller ditt feriehus på Costa Blanca.

Hvis noen eiendom interesserer deg eller du har spørsmål, vennligst ring 0034 606 046 275.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map