Beachfront Leiligheter til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Viktig informasjon om Land Registry i Spania

En enkel notat tjener til å ha maksimal informasjon om en eiendom. Det er ett av trinnene som kan utføres i landet registret. I dette innlegget forklarer vi mer om denne institusjonen.

Ett av trinnene at enhver eiendomsrådgiver for sine kunder ofte gjør er å stille et enkelt notat på eiendommen. Det er et dokument som er svært viktig å vite blant annet den sanne eierskap av et hus eller om det er utestående gjeld. Dette er en av de vanligste prosedyrer som utføres i Land Registry.

I Mevilla CB tilby våre kunder et omfattende real estate service inkludert å finne bolig og andre deler av kjøpsprosessen, vil kostnadene ved salg eller noen råd relatert til eiendomsmarkedet i Spania. Alt du trenger for å bosette seg i Spania vil være så enkelt som mulig.

I denne artikkelen vil vi gi deg informasjon om Land Registry.

Hva er grunnboken?

Land Registry er en offentlig institusjon som er ansvarlig for å skape rettigheter i fast eiendom, med formål å sikre de juridiske og eiendom sikkerhet. Gjennom dette domenet og annen fast eiendom er kjøpt, unngå påstander.

Hva du kan melde deg på registeret av eiendom?

Enhver handling som er relatert til kjøp av en eiendom, og situasjonen de befinner: salg, boliglån, lease, etc.

Er det obligatorisk å registrere eiendommen i registeret?

Det er ikke obligatorisk, men garanterer rettssikkerhet til eieren, som ser sine rettigheter beskyttet i domstolene for noen kontrovers. I tillegg gir en eiendom registreringsdokument Forvent å bli solgt eller venstre i arv.

Det bør differensiere Land Registry Matrikkelen, som er et administrativt register som nødvendigvis må registrere all fast eiendom med en tilsvarende beskrivelse (land, by ...).

Hva koster det å registrere en eiendom i grunnboken?

Det er ingen fast pris, men varierer i henhold til verdien som skal gis til eiendommen, avhengig av deres plassering og egenskaper. Satsene er godkjent av regjeringen, og er tilgjengelig på Official Gazette. Den enkle databladet, som verifiserer som eier og eieren av bygningen, normalt skip samme dag eller neste dag til å søke.

¿Registrering utløper?

Gyldigheten av registreringen av en eiendom ikke har en utløpsdato, så ingen trenger å fornye den.

I hvilke tilfeller er det tilrådelig å konsultere Land Registry?

Når du går til å kjøpe en bolig, bør du gå til registrere deg for å vite hvem som egentlig eier eier av eiendommen, og hvis du har utestående gjeld, siden når gulvet er kjøpt, er deres skatt byrder arvet.

Hvor mye er informasjonen?

Mengden av denne tjenesten, i henhold til informasjon gitt av Association of registrarer av Spania, er 9.02 euro, både vanlig og enkel note for note plassering. Skatten gjelder i hvert tilfelle er ikke inkludert i dette beløpet.

Hvilken verdi gjør en enkel notat av Land Registry?

Den har en rent informativ verdi, noe som begrenser deres bruk. Hvis det tar et dokument med karakter sertifikat, må du be om en Fortsetter Note. I det første tilfellet, kan du bestille via Internett; ved tilgang til en fortsatt Note må fysisk gå til registeret.

Hvilke data trenger å bruke en eneste tone?

Den raskeste måten å stille et enkelt notat er å skaffe det antall registrerte eiendom og registeret hvor eiendommen er registrert. Unnlatelse av å møte disse dataene, må vi gi minst den DNI, NIE eller CIF eieren av huset og samme adresse (gate, antall og byen).

Mevilla CB, eiendomsmeglere i Cabo Roig.

Har du noen spørsmål om innkjøpsprosessen i Spania eller noen papirer spesielt? Kontakt Mevilla CB og hjelpe deg i alt som er relatert til søket etter boliger i Spania.

Hvis drømmen er å leve i en eiendom i Cabo Roig eller i en av de beste villaene på strandpromenaden på utviklingen som La Zenia, med oss du er på jakt etter eiendom for salg. Sjekk ut vår katalog av eiendommer i den vil du finne store muligheter, leiligheter, luksuriøse villaer og leiligheter for salg til konkurransedyktige priser.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map